Az tényleg igaz lehet, hogy ha valaki öngyilkos lesz akkor a következő életében sanyarú sors vár rá?
a reinkarnáció elmélete szerint, az öngyilkos a következő életében ugyanazokkal a problémákkal fogja szemben találni magát.Mivel azokat egyszer meg kell valahogy oldani.Tehát, ha ebben hisz valaki, nem tanácsos öngyilkossággal kibújni a problémák alól, mert teljesen felesleges.Inkább legjobb tudása szerint próbálja megoldani, vagy elfogadni azokat.
ezen kívül Isten szerint is bűn az öngyilkosság.Ebből a szempontból is tehát jobb más megoldást keresni.
Az öngyilkosságot azért nézik rossz szemmel, mert ez tabu a társadalom számára, mint pl a gruppen.
Az emberek ragaszkodnak az élethez, így gyakran nem értik meg, hogy miért teszik azt mások amit. Azt mondják rájuk, hogy akarat gyenge személyek. Személy szerint én úgy gondolom, hogy hoztak egy döntést és éltek vele. A halál pedig a döntés velejárója volt.
a karmád az ugyanolyan lesz, mint előtte, annyival bővül, h az érzelem vagy mentál testedben eltárolódik ez a tett és a hozzá vezető út.
amikor testileg és lelkileg készen állsz majd egy későbbi életedben, akkor visszakapod, ugyanezt az életellenes cselekedetet.
de a személyes karma súlyosbítható, vagy javítható a jó és rossz cselekedetekkel is.
rosszul írtam, a karma súlya javítható.
magyarul legyen példa az öngyilkosság.
ebben az életedben eldöntöd h öngyilkos leszel.akkor az ehhez a tetthez vezető érzelmi vagy gondolati dolgok eltárolódnak és majd később ezeknek az eltárolódott energiáknak amik egykor az öngyilkossághoz vezettek, újra aktiválódnak.
itt jön képbe a karma, lehet h a következő életedben megszületsz és a lelked tanulván az előző életeid hibáiból nagyfokú javulásba kezd.
elindulsz majd az egyéni megvilágosodás útján.
egyszer csak majd az élet szembehozza azt a rossz energiát amit egykor magad ellen intéztél, és gyilkos lettél.
és itt a lényeg!!!!
a karma súlya.Ami mindig az életkörülményt alkotja.
ha például csak élsz a nagyvilágban a szellemi dolgokról szinte tudomást sem akarsz szerezni, pedig néha már a sors az orrod elé teszi pl egy könyv formájában, h olvass például a megbocsátásról, vagy szeretetről, vagy karmáról, de téged nem érdekel, elmész mellette, és ez mellé párosul egy nagyon sanyarú sors is, akkor hozhatja az élet úgy h mész dolgozni, és egy elkerülhetetlen baleseted lesz, és egyetlen kiút van belőle, h ismét meghalsz.nem te leszel a hibás, de megint el kell szenvedned ezt a büntetést, vagy bemész dolgozni, egy gyárba, meghibásodik egy gép munka közben és agyon nyom, így is törlesztettél.
de ha jó irányba fejlődsz az a következő életedben, akkor is aktiválódik ez az energia, mert mindenféleképpen vissza kell h kapd!
mész dolgozni, és lesz egy baleseted, mindenki azt hiszi h megfogsz halni, mert az intenzíven vagy, de túléled. ekkor is van egy tett ami életed ellen irányul és ki is lett egyenlítve a számla, de a javulásod miatt nem haltál meg.
ezt még hosszan lehetne fejtegetni, de bemásolok egy linket, mások erről könyveket írtak, ha érdekel olvasd el.
tegnap hallottam valamit amitől összerezzentem.:s mégpeéi azt h ha valaki felakasztja magát, abban a pillanatban amikor elrugaszkodik a széktől meglátja az ördögöt.
nekem is volt már olyan h az öngyilkosságot tartottam megoldásnak, de hinni kezdtem istenben és rájöttem h hatalmas bűnt követnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!