13-as igazad van,tényelg nem mondtál hülyeséget.Mindenesetre én nem félek a haláltól.Attól félek ami az előtt történik.Mert különbség van aközött hogy átmegy rajtad egy buldózer,kinyomja a beleid és a szemeidet,alig kapsz levegőt,érzed hogy a bordáid,a lábaid összeroppannak és aközött is különbség van hogy sétálsz haza a boltból és hirtelen valaki hátulról fejbe lő.
2015. febr. 8. 17:14
22/30 anonim válasza:
Jó érzés, harmadik válaszoló: amíg nem tapasztalod meg, ne írj hülyeséget.
2015. febr. 10. 13:29
23/30 anonim válasza:
Egyszerű, mert a testelhagyást sokszor álmaidban is megtapasztalod, akkor érzel nyekkenést és zuhanást, mikor a fonál visszaránt a testedbe. A lelked tovább él és nagyon boldog. Tök egyszerű, olyanok megadják a választ, akik vagy tudatosan képesek testelhagyásra, vagy baleset folytán klinikai halált éltek át. Higyg nekik, igazat mondanak.
2015. febr. 18. 15:53
24/30 anonim válasza:
a 3. válaszolónak teljesen igaza van nem kell megvetni mert okosabb mint te... ha te félsz a haláltól és nem tudod elfogadni hogy nem létezel többé töltsön el jó érzéssel a hited!
2015. febr. 26. 18:59
25/30 anonim válasza:
ja és még 23. válaszoló válaszára annyit a klinikai halál nem egyenlő a tényleges halállal. engem is élesztettek már újra de attól még hogy nem ver a szíved életben vagy míg ki nem ürül a vér az agyadból mint egy autó aminek menet közben leállítod a motorját de tovább gurul míg lendülete van.aki valóban megtapasztalta a halált beszélni már nem fog róla
2015. febr. 26. 19:05
26/30 anonim válasza:
Nem tudsz arról beszámolni milyen érzés meghalni pontosan mert nem mindig egyértelmű, mivel ugyanúgy folytatódik tovább az életed, nem érzed hogy meghaltál, viszont van aki tud róla (majdnem teljesen biztos benne ám nem 100%-osan) hogy megtörtént (tavaly történt velem), van aki meg nem tud róla. Nehéz elmagyarázni honnan tudom, de tudom.
Én meg ezt tapasztaltam. Nekem csak az a rossz benne, hogy tudok róla hogy valószínűleg velem már megtörtént, de jó mert ugyanúgy megy tovább az életem. Csak rossz belegondolni hogy ahol meghaltam abban a világban meg sírnak utánam (akik ugyanazok akiket vissza kaptam mintha kettő lenne belőlük...), viszont aki nekem fontos mindenkit visszakaptam ezen a világban ahol tovább folytatódik életem. Azért "haltam" meg, ha megtörtént, hogy most jobb életem legyen, mert sok volt a rossz. Ezt viszont tudom teljesen biztosra.
31/N
2015. márc. 28. 22:12
27/30 anonim válasza:
22:12-es vagyok.
És hát most nézem, hogy lehet teljesen igazam is van, mivelhogy ha megnézem az időt hogy mikor írtam a hozzászólást: 22:12
Dátumnak is vehetjük ha visszafordítjuk 12:22 Én meg 12:23-án születtem (ám decemberben)...de tudnék még magyarázni, túl sok mindent tudok azóta mióta újjászülettem...
31/N
2015. márc. 28. 22:16
28/30 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy most nem vagy hallott? :)) Lehet most hallottak vagyunk és amikor itt történik valami akkor fogunk élni. :) Bármi lehetséges senki sem tudja ezt meg mondani. Tudomány és a Vallás sem tud igazolni semmit sem. Tudományosan 100% ig nem tudják bizonyítani, hogy mi van halál után és azt sem mondhatják, hogy nincs semmi, hisz nem voltak ott, hogy meg tudják. Szerintetek nem lehet egy felsőbbrendű erő? Nem jobb olyan tudatban élni, hogy ha meghalsz akkor utána lehet valami más? Minthogy azt mondd, hogy nincs semmi a halál után. Akkor mi értelme az életnek? Szerintem lesz valami utána, mert amúgy teljesen felesleges minden. :)
2015. ápr. 22. 00:30
29/30 anonim válasza:
27/28-as vagyok és egyetértek teljes mértékben a 28/28-assal.
2015. ápr. 23. 18:19
30/30 anonim válasza:
azaz 22:16-os vagyok és a 00:30-assal egyet értek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!