Milyen érzés meghalni?
Hány éves vagy kérdező?
Ahogy látom még nem nőttél ki a mesékből. Talán egyszer elfelejted ezt a túlvilágos, újjászületéses fantasyt.
Aki meghalt, az nem tudja.
Kérdező!
"3.tehá ha meghalsz megszünsz és onnantól már semmi,vége?
Sok embert hallottam már különös hitről,de az amit te írtál-ne is haragudj-hülyeség.De abban hiszel amiben akarsz,attól még kapsz egy zöld pacsit"
Ebben mi a különös, mi a hülyeség? Egy csomó minden, ami körülöttünk, van kezdődik és véget ér. Az ember sem kivétel. Még szép szemléltető példát is írtam, ha esetleg nehezen emészthető lenne. Szerinted hová lesz a gyertyaláng, ha kialszik? Eltávozik az örök gyertyakanócra, reinkarnálódik egy másik kanócon, vagy volt-nincs megszűnik létezni?
A testét elhagyó hozzászólónak:
Ebben nincs semmi különös, amíg az idegrendszered ép. Próbálnál meg levágott fejjel, vagy mély altatásban ilyesmiket tapasztalni. Az eggyé-válás érzet nagyon jellemző. Az agyad tehet arról is, hogy alaphelyzetben elkülöníted magad attól, amivel ilyen klinikai helyzetben, vagy drogok hatására eggyé válsz. Nyilvánvaló, hogy az idegrendszer produkálja ezeket a különös képzeteket, nem valami... valami.
attol függ
ha egy autóroncsba vagy beszorulva és egy vaslemez áll ki a lábadból, ömlik a vér és az jár a fejedbe hogy most meg fogok halni, akkor
szar
"A tudomány azonban olyan, mint egy világos gömb, amely sötét térben lebeg. E gömbben ott vannak a tudományos ismereteink, ámde a gömb körül egy határtalan, ismeretlen birodalom helyezkedik el...Ami pedig a gömbön kívül van, arról annyit sem tudunk, hogy képesek legyünk kérdéseket feltenni...
Carl Jung szerint a modern ember gondolkodásában annyira túlsúlyba került a materiális és a racionális megközelítés a spirituális és intuitív oldal rovására, hogy ez komoly egyéni és társadalmi problémákat okoz. A modern ember ugyan is személyisége egyik felét elnyomja, elfolytja. A gondolkodás elnyomja az érzelmeket, az érzékelés az intuíciót, az extrovertált kifelé éles az introvertált befelé fordulási hajlamot, a racionalizmus a vallásosságot, stb. Nem csoda, hogy a modern ember szorong és szenved és a szenvedését azzal igyekszik kompenzálni, hogy anyagi javakkal veszi magát körül és azt hiszi, hogy ettől majd megoldódnak a problémái."
Nem tudom mit vársz erre a kérdésre. Aki végleg eltávozott az úgyse tudja leírni. Az internet meg tele van halálközeli élményes beszámolókkal.
Jobb híján én is csak azt írom le, amikor azt álmodtam, hogy megfulladtam. Persze ez csak egy álom volt...
Szóval zuhantam lefelé a sötét hideg óceánba tartottam vissza a lélegzetemet, próbáltam megúszni a dolgot, de egyszer csak elfogyott a levegő és bumm. Meghaltam. Olyan mély békét még talán azóta sem éreztem magamban, mint addig a pár másodpercig, utána ugyanis felkeltem (nem felriadtam, csak kinyílt a szemem).
Lucifer-666 [17]
Igazad van, az élet nemi úton terjedő halálos betegség!
.
A kérdésre:
Aki meghalt, nem beszél róla, aki beszél róla, az pedig honnan is tudná?
https://www.youtube.com/watch?v=rUKcxyyGmEo
Ez is egy tény.Én nem a reinkarnációban hiszek.Én Istenben hiszek...vagy abban hogy olyasmi lesz mint szüetésünk előtt.Mikor beáll majd a halál,akkor csodás érzés ragad el minket.(Gondolom)
És ez nem mese,ha mégegyszer megkérdezik tőlem hogy hány éves vagyok,mert gyereknek hisznek,esküszöm kitépem a tökés és a seggébe dugom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!