Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen érzés meghalni?

Milyen érzés meghalni?

Figyelt kérdés
Mi történik olyankor?foglalkoztat a túlvilág kérdése,örökre azt a túlvilágot járnák,vagy újjászületnénk?
2015. febr. 7. 14:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
56%
Azt mondják régi írások, hogy odavezető út lehet nehéz, de maga a halál, amikor a lélek kiszabadul a testből az nagyon kellemes, olyannyira, hogy földi gyönyörök is eltörpülnek érzés mellett.
2015. febr. 7. 14:11
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Majd ha meghalsz megtudod, mivel mi még élünk ezért nem tudjuk, aki meg meghalt nem tudja elmondani. Valaki a reinkarnációba hisz valaki a menyben, de senki sem fog neked tudni válaszolni, maximum csak azt tudja elmondani hogy ő miben hisz.
2015. febr. 7. 14:17
 3/30 Ozmium42 ***** válasza:
49%

Üdv!

Először is, túlvilág nem létezik.

Másodszor, a halált nem lehet megtapasztalni. Amikor meghalsz, megszűnsz létezni. Nincs minek éreznie a halált. Amíg érzel, tapasztalsz, addig nem vagy halott. Mintha azt kérdeznéd, hogy mit érez a gyertyaláng a kialvás után.

2015. febr. 7. 14:43
 4/30 anonim ***** válasza:
43%

Első és második válaszolóval értek egyet.

A harmadik (véleményem szerint) hülyeséget írt, bár mindenki abban hisz, amiben akar.

2015. febr. 7. 14:58
 5/30 A kérdező kommentje:

3.tehá ha meghalsz megszünsz és onnantól már semmi,vége?

Sok embert hallottam már különös hitről,de az amit te írtál-ne is haragudj-hülyeség.De abban hiszel amiben akarsz,attól még kapsz egy zöld pacsit

2015. febr. 7. 15:35
 6/30 anonim ***** válasza:
62%

A halál lehet fájdalmas és fájdalommentes, de a végkimenetel mindig ugyanaz a biztos halál! A halál után pontosan ugyanaz van, mint az élet előtt se több, se kevesebb. Ebből kiindulva lehet leszűrni a következményeket kis homokozós játék szűrővel.

"3.tehá ha meghalsz megszünsz és onnantól már semmi,vége?"

Kedves reinkarnáció hívő barátom

tudod mi az a biológiai test? És tudtad, hogy te is csak egy test vagy, ami nem örök életű? Ez pedig nem hit, hanem tény! Érted tény! Minden egyes érzésed gondolatod tetted biológiai, kémiai és az idegrendszer egyvelege.

2015. febr. 7. 16:18
 7/30 anonim ***** válasza:
53%

6 és fél hónaposan voltam a klinikai halál állapotában. (szívmegállás, oxigénhiány)

Sokan tudom nem, vagy nehezen hiszik el ezt. Nehéz megmagyarázni, mintha egy születésétől kezdve vak embernek kezdenéd elmondani milyen is a sárga szín.

Láttam magam, hogy lebegek az apró testem felett, ahogy 3 ujjal próbálnak meg újraéleszteni. Egy olyan nyugalom, és egység-érzet szállt meg, amit azóta is visszasírok. Nem féltem egyáltalán, inkább jó volt. Aztán fölöttem kicsit jobbra megnyílt egy alagút szerű dolog, de ahogyan beszippantott volna, 2 angyal (mert azok voltak) lezárták, és a fejem közepén keresztül egy pillanat alatt visszakerültem a testembe.

Én ezért is hiszek a lélekvándorlásban, azóta már többször kiléptem a testemből, rendszeresen meditálok. De minek is magyarázom ezt?! A nyugati civilizációk még csak kezdik kapargatni ennek a felszínét, itt még sok idő kell hogy megértsék ezeket a dolgokat... túlságosan is materialista beállítottságúak vagyunk.

Mindegy, nem vitatkozni akarok, igazából mindenki higgyen és gondoljon azt, amit szeretne. :) Én csak leírtam amit átéltem. De tudod mit? Nálam sokkal jobban elmondja ezt Dobronay László aki autóbaleset következtében élte át sokkal hosszabban azt, amit én is.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzMVyzoObpg

2015. febr. 7. 16:24
 8/30 anonim válasza:
33%

"6 és fél hónaposan voltam a klinikai halál állapotában. "

Ez akkor világrekord , 10-20 perc klimikai halál után már nehezen lehet újraéleszteni, 1-2 óra után meg már lehetetlen.

2015. febr. 7. 16:40
 9/30 anonim ***** válasza:
25%
Koraszülött voltam. :) És amint látod, itt vagyok. De mondom, én meggyőzni senkit sem akarok, ezértt felesleges is vitatkozni. Ez az egész nem tarthatott tovább körülbelül fél percnél.
2015. febr. 7. 16:52
 10/30 anonim ***** válasza:
47%

"6 és fél hónaposan voltam a klinikai halál állapotában. (szívmegállás, oxigénhiány)

Sokan tudom nem, vagy nehezen hiszik el ezt"

6 és fél hónapos voltál és emlékszel a klinikai halálra, vagy 6 és fél hónapig voltál a klinikai halál állapotában? De amúgy lényegtelen melyikre gondoltál, mert mindkettő végkimenetel nevetséges. Abban az egyben igazad van, hogy ezt senki nem fogja neked elhinni, mivel 6 hónap klinikai halál után az ember nem jön vissza, sőt 6 hónaposan se emlékszik a klinikai halálra ennél találtál volna ki jobbat. Nagyon beteges ember az, aki ilyen dolgokat talál ki, hogy igazolja a nem létező igazát neked elmeorvos kell!

2015. febr. 7. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!