Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lesz e következő életem?

Lesz e következő életem?

Figyelt kérdés
Ebből már nem sok van hátra.

2015. jan. 23. 20:59
1 2
 11/16 bollocks ***** válasza:
54%
#8: ha ennyire szkeptikus vagy, állj fel a gép mellől, és telepatikus úton hirdesd a marhaságaidat, ne az égetnivaló tudomány vívmányait használva.
2015. jan. 24. 00:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem, nincs, használd ki a mostanit.

Menj biztosra.

2015. jan. 24. 08:05
 13/16 anonim ***** válasza:

"...majd megtalálta a trojai falovat és bocsánatot sem kértek."

Ki és hol találta meg a trójai falovat?

Igen, ma már bizonyított, hogy Trója létezett. Eből viszont nem következik, hogy minden úgy történt, ahogy az eposzban leírva van! Trója romokban, a faló ép? Ezt ép ésszel nem állíthatja senki.

A tudomány művelői közül csak a szándékos csalóknak ILLIK bocsánatot kérni, a tévedőknek, téveszmét hirdetőknek nem.

.

A kérdéshez:

az, hogy mennyi van hátra, nem bizonyítható, sőt csak egy esetben feltételezhető, ha tevőlegesen rövidíted meg életed.

Amennyiben kétséget kizáróan tudod bizonyítani, hogy volt(ak) előző élete(i)d, akkor is csak feltételezhető, hogy lesz(nek) következő(k).

Hinni viszont hihetsz benne, hitedben megingatni nem akarlak, de ne hangoztasd, nehogy más is ebbe a hibába essen rád hivatkozva!

2015. jan. 24. 16:58
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a lelek, lelek vandorlas az nem ltezik. Reinkarnacio szerintem letezhet, de annas semmi koze a lelekhez meg ilyenekhez.

Ha letezik reinkarnacio akkor valoszinuleg ujra fogsz szuletni, ha nem akkor viszont valoszinuleg nem fogsz rola tudni.

2015. jan. 29. 04:35
 15/16 anonim ***** válasza:
16%
Lesz következö életed. Amíg nem éred el a megvilágosodást, minden halálod után újjá fogsz születni.
2015. febr. 4. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem a lelek, lelek vandorlas az nem ltezik. Reinkarnacio szerintem letezhet, de annas semmi koze a lelekhez meg ilyenekhez." [#14]

Hogyan van ez?? Ha nincs lélek, akkor mi születik újjá?

A temetőben lebomlott, vagy a krematóriumban elégett molekulák soha nem alkotnak élő embert! Hol az újjászületés? Atomjaid szétszóródtak szerte a világon, lelked nincs, de reinkarnálódsz?

2015. febr. 10. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!