Előző élet jele lehet? Esetleg emlék?
Mindig is megmagyarázhatatlan kötődésem volt egy adott országhoz, és most véletlen a kezembe került egy könyv ami ott játszódik. valós történetet dolgoz fel, és ahogy olvasok bizonyos részeket hihetetlen szinten deja vous jön rám, végig libabőrös vagyok, és furcsán nyomasztó de egyben felemelő érzésem támad.
szerintetek véletlen, vagy előző életre utalhat?
Szerintem sokan köztetek olyan dolgokban hisznek, melyek soha nem léteztek köztük a reinkarnáció is. Azok viszont jól sejtik, akik szerint nem létezik reinkarnáció. Nem tudom hogyan kezdjek neki, de megpróbálom elmagyarázni. Amikor meghalsz valóban meghalsz nem születsz újjá, de ennek viszont van alapja, mert valóban sok életed volt száz, s száz életet éltél már meg, anélkül, hogy tudnál róluk. Ráadásul egy időben, mert az embernek, ahogy mindenkinek van egy párhuzamos megegyezője egy párhuzamos valóságban, ezek a párhuzamos valóságok egy, vagy több időben létezhetnek. Biztos sokan közületek azt hiszik, hogy az idő csak egy mértékegység pedig sokkal több annál, mert az idő maga a mindenség az idő nélkül semmi se létezne a párhuzamos valóságok is itt futnak egybe, mivel a párhuzamos világok nem tőlünk függetlenül léteznek, hanem egy időben léteznek szinkronban egymással. Ezt úgy kell elképzelni, mint a gyökereket kapcsolódnak
egymáshoz, de más, s más úton haladnak tovább, viszont a gyökerekkel ellentétben a párhuzamos valóságok egybe futnak a kettőből egy lesz az egyből kettő, három, négy és így tovább. Ezért van fura dezsavű érzéseid, vagy olyan dolgokat tudsz, amire nincs magyarázat, esetleg olyan embereket vélsz felismerni, akiket azelőtt sose láttál.
U.i: Ana Van Der valódi neve Annamária
Persze, a reinkarnáció nem igaz mert nem tudod bizonyítani, de hogy 1000000 párhuzamos világban vagy benne egy időben azt be lehet.
Okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!