Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző élet jele lehet? Esetleg...

Előző élet jele lehet? Esetleg emlék?

Figyelt kérdés

Mindig is megmagyarázhatatlan kötődésem volt egy adott országhoz, és most véletlen a kezembe került egy könyv ami ott játszódik. valós történetet dolgoz fel, és ahogy olvasok bizonyos részeket hihetetlen szinten deja vous jön rám, végig libabőrös vagyok, és furcsán nyomasztó de egyben felemelő érzésem támad.

szerintetek véletlen, vagy előző életre utalhat?

2015. jan. 21. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2015. jan. 22. 00:37
 2/13 anonim válasza:
80%
Elofordulhat :) igazabol a deja vure tobb magyarazat van, tudomanyos es hittel kapcsolatosak is, szemely szerint mindkettőben erosen hiszek. Orulnek ha jobban kifejtened, bobb valaszt tudnek adni, raadasul erdekes is a tema :)
2015. jan. 22. 06:11
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Előző élet nehezen, mivel csak 1 van.
2015. jan. 22. 06:40
 4/13 anonim válasza:
43%
Persze, elozo, mert isten teremtette a világot, es minden ember verfertozes eredmenye. Ugyan feszitsd mar keresztre magad
2015. jan. 22. 07:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Ha szerinted egy élet van akkor takarodjál már a reinkarnáció témakörből...

a többieknek viszont köszi a választ :)

Kedves második! mire vagy kíváncsi, mit mondjak még el? :)

2015. jan. 22. 10:41
 6/13 A kérdező kommentje:
de ha valaki szkeptikus, minek jön ebbe a kategóriába? menjen innen a francba
2015. jan. 22. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

A play hecker nagy butaságokat jelent ki anélkűl,hogy tájékozódna a témában.A tudomány ami annyira gyermek cipőben jár,hogy az már nevetséges nem tudja meghatározni a reinkarnációt mert nem ismeri a halál kimenetelét,ezért a fogalmát is tévesen drefiniálja.

Tájékozodj a témát illetően.

Életünk valószínűleg nagyon hosszú és sokszor,számtalanszor ölt fizikai formát.A tanulási folyamat része, a rengeteg fizikai sík megtapasztalása.

2015. jan. 22. 21:02
 8/13 anonim válasza:
60%

Második és negyedik vagyok :) ne is foglalkozz ezekkel a barmokkal, valószínűleg valami nyomi 12 éves gyerekek, akik csak itt tudnak "jampik" lenni mert a suliban is kiközösítik őket a tudálékosságuk miatt :D

Szerintem sokkal hihetőbb ez a "hit", mint az, hogy a pokolba kerülsz, ha nem adod az egész vagyonod az egyháznak, és nem imádkozol minden éjjel a nagy és magasságoshoz, akin valószínűleg ma már jót röhögne az egész világ, ha a vatikán nem lenne ilyen gazdag és befolyásos.

De hagyjuk is, nem akarok veszekedést szítani. :D

Megint leszavaz a sok ember aki fél, hogy az örökkévalóságig náspángolják a túlvilágon a lelke popsiját az ördögök, ha nem tesz így :D!

Tehát, a témához visszatérve, véletlenek nincsenek, mindennek megvan az oka, az előzménye és a következménye, semmi sincsen "csak úgy" :) lehet, hogy azért került a kezedbe a könyv, hogy ha esetleg tényleg egy előző életből valahogy "emlékszel, de mégsem", pár töredékre, rájöhess belőle, hogy lehet, hogy valamilyen hibát nem szabadna elkövetned, én erre is gondoltam :) egy elrettentő példa, hogy milyen irányba ne tereld az életed, egy apró kis segítség. Persze ez 100%ig csak az én teóriám, a feltételezésem amit a témában töltött hosszú búvárkodások után vontam le :D

Igazából egyszerűen csak kíváncsi vagyok, azért kértem több információt! ^^ Mert nekem is sokszor volt már ilyen érzésem, és jónéhány ismerősömnek is, őket is megkérdeztem róla, hogy pontosabban hogyan érezték magukat, és anélkül, hogy elmondtam volna, az én hátborzongató élményeim milyenek voltak, sokan adtak olyan válaszokat, amin csak néztem, hogy olyan, mintha magamat hallanám :D Ne próbálja már meg megmagyarázni nekem valaki, hogy véletlen.

Egyébként ha van kedved megosztani velem, például, hogy miről szól a könyv, de nem szeretnéd ide leírni, írhatsz üzenetet is :)

2015. jan. 22. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
De még nem is válaszoltam máris butaságokat jelentek ki? Eddig úgy tudtam, hogy a tudomány nem egy személy, hanem a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és ezen tevékenység során szerzett ismeretek összessége. És, ha jól tudom a halál kimenetele általában megállapítható ez a fenti kijelentés igen ismert a bűnügyi osztályon.
2015. jan. 22. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

"A tudomány ami annyira gyermek cipőben jár,hogy az már nevetséges"

Te annyit tudsz a tudományról, hogy gyerekcipőben jár, de ezen kívül semmi egyebet, igaz? Hát ez a nevetséges.

De azért azokat a dolgokat használod ugye? Amiket annak a nevetséges tudománynak köszönhetsz.

Nincs se előző, se következő élet. Fantázia van.

Semmilyen szakirodalomban nincs, sehol nincs elismerve a reinkarnáció. Nincs ilyen tény, hogy létezne a reinkarnáció.

Az áltudományokat pedig illene az ál-számítógépen terjeszteni.

2015. jan. 22. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!