Hogyan lehet megnézni az előző életünket, életeinket? Minek a segítségével?
Viccelődő, trágár kommentre NINCS szükség. Köszi.
Én mindig is gondolkoztam azon, hogy létezik-e a reinkarnáció, a lélek, a lélekvándorlás.
Olvastam, hogy egyesek vissza tudtak nézni az előző életeikbe, emlékek jöttek, képek, hangok, élmények, stb.
Ez hogyan, vagy mivel lehetséges? Van ilyen egyáltalán?
Kételkedek még benne, hogy manipulálás, vagy szimplán álmodás az egész, de kíváncsi vagyok.
Tényleg vissza lehet tekinteni valahogyan?
Hogy folyik ez az egész?
(egyébként 1 plusz kérdés: van lélek, vagy csak az agy generálja az én-tudatot, érzelmeket? tudósok az utóbbit állítják)
Ki tud segíteni ilyenkor, hogy vissza lehessen emlékezni?
Ha jól tudom reinkarnációs hipnózis a neve.
Elmehetsz utazásra jó sok léért.
Fox látni valamit, ami vagy igaz vagy nem. Vagy az előző életed volt vagy sem. És akkor jobban fogod magadat érezni?
Előző életet sehogy, előző inkarnációt igen. A megoldás hipnózisban, kor regresszióval.
Kor regresszió: https://www.youtube.com/watch?v=RX-4HASvEYM
Reinkarnációs utazásnak vagy utaztatásnak hívják az egyik (hatékony) módszert. Működik. Keress rá a neten, szerintem sokan csinálják. [link] A honlapjuk elég ratyi, de ismerem a hölgyet, aki csinálja, megbízható (és olcsó :-) )
Amúgy van lélek, de erre Te is rájössz majd, ha az előző életek tapasztalatain elgondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!