Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan lehet megnézni az...

Hogyan lehet megnézni az előző életünket, életeinket? Minek a segítségével?

Figyelt kérdés

Viccelődő, trágár kommentre NINCS szükség. Köszi.

Én mindig is gondolkoztam azon, hogy létezik-e a reinkarnáció, a lélek, a lélekvándorlás.

Olvastam, hogy egyesek vissza tudtak nézni az előző életeikbe, emlékek jöttek, képek, hangok, élmények, stb.

Ez hogyan, vagy mivel lehetséges? Van ilyen egyáltalán?

Kételkedek még benne, hogy manipulálás, vagy szimplán álmodás az egész, de kíváncsi vagyok.

Tényleg vissza lehet tekinteni valahogyan?

Hogy folyik ez az egész?

(egyébként 1 plusz kérdés: van lélek, vagy csak az agy generálja az én-tudatot, érzelmeket? tudósok az utóbbit állítják)

2014. nov. 8. 10:26
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ki tud segíteni ilyenkor, hogy vissza lehessen emlékezni?

Ha jól tudom reinkarnációs hipnózis a neve.

2014. nov. 8. 10:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Vagy regresszió.
2014. nov. 8. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Animussal.
2014. nov. 8. 10:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy adott probléma kapcsán, ami a jelen életedben van nézik, nézetik meg, hogy választ kapj a megértéshez és elfogadáshoz. Ha csak kíváncsiskodni akarsz, semmit nem mutatnak.A lélek a hitvilágod szerint jelenik meg, és az agyad által generált érzelmek levetülésekén érzékelheted. A mindkettő amit írtál létezi egymás átfedésében. Egyik sem zárja ki a másikat.
2014. nov. 8. 12:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Képzelőerővel.
2014. nov. 8. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
2014. nov. 8. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:
45%

Elmehetsz utazásra jó sok léért.

Fox látni valamit, ami vagy igaz vagy nem. Vagy az előző életed volt vagy sem. És akkor jobban fogod magadat érezni?

2014. nov. 8. 18:37
 8/13 anonim ***** válasza:
vissza lehet emlékezni, szerintem mindenki másképp képes rá, ha képes rá. meg kell találnod, hogy te hogy tudsz
2014. nov. 13. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Előző életet sehogy, előző inkarnációt igen. A megoldás hipnózisban, kor regresszióval.

Kor regresszió: https://www.youtube.com/watch?v=RX-4HASvEYM

2014. nov. 14. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Reinkarnációs utazásnak vagy utaztatásnak hívják az egyik (hatékony) módszert. Működik. Keress rá a neten, szerintem sokan csinálják. [link] A honlapjuk elég ratyi, de ismerem a hölgyet, aki csinálja, megbízható (és olcsó :-) )

Amúgy van lélek, de erre Te is rájössz majd, ha az előző életek tapasztalatain elgondolkodsz.

2014. nov. 17. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!