Helyes lehet ez az "elméletem"?
Figyelt kérdés
Most így este fele elgondolkoztam a halál utáni életről. És az ugrott be, hogy mi van, ha egyszer éltünk, meghaltunk és mint egy álom a halál után folyamatosan újrajátszódik bennünk az életünk mint egy film vagy pl a tudatos álmodás. És ez magyarázatot adna a deja vu-re (remélem jól írtam) mivel folyamatosan meghalunk és folyamatosan újrajátszódik a "film" és néha eszünkbe jut az a rész, beugrik, hogy ezt már láttuk. Ez arra is magyarázatot adna, mint amikor deja vu közben előre tudjuk mit fogunk vagy fognak mondani vagy éppen mi fog történni abban a pillanatban mint például mikor többször megnézünk egy filmet és mikor másodjára nézzük akkor tudjuk, mi fog történni vagy mit fognak mondani benne.2015. jan. 1. 03:36
11/12 I.B.T. válasza:
Aki azt mondja, hogy igaz illetve az, aki szerintem azok tévedhetnek. HÁNYAN HALTATOK MÁR MEG ITT?????????????? Attól még, hogy tapasztaltok különböző dolgokat még nem jelenti azt, hogy meg is történtek. Itt mindenki csak tippel. Ha nem így lenne akkor most senki sem aggódna a halál miértjei miatt mert tudnák, hogy így vagy úgy van.
12/12 anonim válasza:
Nem. Van halál utáni élet, de az nem álmodás és dejavu. A dejavu más. A következő életben az elintézetlen feladat marad, de más szituban, részben vagy egészben más személyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!