Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi kell még nektek, hogy...

Mi kell még nektek, hogy elhiggyjétek VAN reinkarnáció? Lent minden leírva!

Figyelt kérdés

Hipnotizáltak sok embert, ez az egyik. A másik, hogy számtalan ilyen történik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Tessék csak, tessék!

Megakarom tudni, hogy mi, ki voltam az előző életembe, hova kell mennem? Normális válaszokat!

2014. nov. 5. 15:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

#10 azt tudod, hogy ez hülyeség

Egyrészt nézz utána, hogyan változott az állatok populációja, az utóbbi 100-200 évben. Megsúgom nagyon soknak erősen csökkent. Másrészt az egyes inkarnációk közti idő változik. (ez néha több, mint egy átlagos élet hossz, illetve állítólag folyamatosan csökken) A többit meg a matematikai érzékedre bízom

2014. nov. 5. 19:15
 12/41 anonim ***** válasza:
0%

"Egyrészt nézz utána, hogyan változott az állatok populációja, az utóbbi 100-200 évben."

Na, hogy? Sok faj kihalt, az kétségtelen, de ha az emberiség lélekszáma növekedett - márpedig 100 - 200 év alatt rohamosan növekedett, akkor a haszonállatok száma is nőtt. Amellett nem sok beszámolót hallottam, hogy az illető előző életében vietnami malac, vagy csirke lett volna. Pedig az arányok tekintetében ennek kellene lennie a többségnek.

"Másrészt az egyes inkarnációk közti idő változik. (ez néha több, mint egy átlagos élet hossz, illetve állítólag folyamatosan csökken)"

Ez nem sokat számít. A második világháború környékén 3 milliárd ember élt, ma 7 milliárd. Honnan van 4 milliárd lélek? Sehogy sem jön ki. A populáció folyamatosan nő. X - hez hogyan rendelsz hozzá x+1 - et?

"A többit meg a matematikai érzékedre bízom"

Folyamatosan arra hivatkozom. Sehogy sem jó. Nincs elég lélek.

2014. nov. 5. 19:26
 13/41 anonim ***** válasza:
77%
nem tudom mi nem világos: kepzelj el modjuk egy lélekpuffert amiben van 100 milliárd lélek. két születés között eltelt idő 500 éve mondjuk 100 év volt most meg 20 év. De senki nem mondta, hogy a lelkek száma korlátozott. Ahogy esteleg egy állat lelke inkarnálódhat emberként (néha úgy tűnik sokan vannak ilyenek...) úgy egy növényi lélekcsíra is fejlődhat és újjászületik állatként. Nem azt mondom, hogy ez tuti így van, csak ez egy olyan modell, amiben nincs olyasmi, amit ne lehetne értelmes ésszel felfogni.
2014. nov. 5. 19:46
 14/41 anonim ***** válasza:
64%

HakapesziM!

Matematikailag úgy jön ki, hogy lényegesen több lélek van, mint ember, ugyanis van köztes lét, ami akár több száz évig is tarthat. Tehát van bőven tartalék.

Amúgy voltak visszatérő álmaim fiatalkoromban, amit nem tudtam hova tenni akkor, de ma már világos az eredete.

2014. nov. 5. 20:00
 15/41 anonim ***** válasza:
0%

"Matematikailag úgy jön ki, hogy lényegesen több lélek van, mint ember, ugyanis van köztes lét, ami akár több száz évig"

Ez így lehet. De akkor sok mai léleknek - embernek nincs elegendő számú előző élete amihez tartozhatott.

Egy példa: van 20 olajbogyóm (test), mindben egy fogpiszkáló (lélek). Elkezdem enni, látom mindjárt elfogy. Az asszony lemegy a boltba, vesz még 25 - öt. Ahogy eszem a bogyókat, a felesleges fogpiszkálókat beleszúrom az újonnan érkezettekbe. De 5 - höz nem lesz fogpiszkálóm. Mondhatjuk, több a fogpiszkáló (lélek) mint a test (bogyó), és isten újakat is teremt, vagy egy pufferból jön. Oké, de akkor meg 5 - nek nem lesz előző "bogyója".

2014. nov. 5. 20:08
 16/41 Angelo84 ***** válasza:

HakapesziM

Bocsi, hogy beleszólok, de ha minden igaz, akkor az a bizonyos lélek már a hímivarsejt és petesejt egyesülésénél bekapcsolódik a buliba...szóval ha ezt is figyelembe vesszük, vagyis a megannyi abortuszt és vetélést is belekalkuláljuk, akkor azért a matek mást mond, nem?

2014. nov. 5. 21:13
 17/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Emelkedő számú populációnál sehogy sem megy, nem értem miért kell még ezt magyarázni. 1945 - ben fele annyian sem éltek mint ma. Akkor a maiak felének honnan van lelke? Kaphat valahonnan "új", még sosem leszületett lelket egy ma születő csecsemő, de akkor ezek felének meg nem lehet előző élete. Ha még korábbra megyünk vissza, akkor még nagyobb a torzulás. Hányan élhettek Jézus idején? Tippelek, pár száz millióan. Annyi lélek újra és újra születéséből, hogyan juthat ma 7 milliárdnak? Lehetnek "új" lelkek, de akkor azok milyen testben éltek korábban?

Lehet azt mondani, nincs egy test - egy lélek összefüggés, halálunk után megy a lelkünk egy nagy közösbe, de akkor meg nincs értelme előző életekről beszélni. Ha ez igaz, akkor mindenki mindenki volt előző életében. Én voltam Hitler, Napóleon, Sztálin és mindenki más egyszerre, aki a születésem előtt élt.

2014. nov. 5. 21:25
 18/41 anonim ***** válasza:
0%
Annyit nem tudtak vetélni mondjuk '45 - ben, hogy ma 4 milliárddal többnek is legyen lelke. Egyébként ez a vetélési ötlet kontraproduktív, mert akkor nem csak a ténylegesen megszületettek, hanem az elvetélt, vagy abortált magzatok lelkei is növelik azt a mennyiséget amelyeknek nem lehet - mert azelőtt egyszerűen nem éltek annyian - előző élete. Tehát ez engem igazol - már ha egyáltalán létezik olyan, hogy lélek.
2014. nov. 5. 21:33
 19/41 Angelo84 ***** válasza:
100%

HakapesziM

Abban amúgy tényleg igazad van, hogy biztosan születik meg olyan "lélek", és mindig is született, aminek nem volt még előző élete, legalábbis a földi létet tekintve. De mondom, ha arról lenne egy statisztikánk, hogy a régi időkben mennyi vetélés volt, vagyis meg nem született gyermek, akkor azért mást mondanának a számok...Meg azért csalóka dolog ez a reinkarnáció, sokan félreértelmezik. Illetve ezt a kalkulációt, amit Te hozol fel, csak és kizárólag erre a bolygóra koncentráltad és erre az univerzumra...:)

2014. nov. 5. 21:34
 20/41 Angelo84 ***** válasza:
Az előző életet emberi állapotban értettem.
2014. nov. 5. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!