Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy múködik a reinkarnáció?

Hogy múködik a reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Olyan emberek válaszát várom, akik hisznek ebben, hogy pontosanmi történik! (?) Tehát meghalok és rögtön új test?
2014. nov. 4. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Előbb deinkálni kell, viszont előtte 1-re kell állítani az r értéket.
2014. nov. 4. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Én úgy gondolom, pontosabban úgy hiszem, hogy halálunk után szembesülünk az életünkkel, levonhatjuk a következtetéseket és attól függően, hogy miket műveltünk, pihenünk, vagy szenvedünk egy kicsit (vagy sokat).

A szenvedés alatt nem azt értem, hogy kis patás, szarvas ördögök bökdösnek vasvillával, hanem például folyamatosan újra és újra átéljük azt, ami rosszat mi csináltunk másokkal, csak az ő szemszögükből. Mindezek után a bűnösök is pihenhetnek valamennyit és jön újból a leszületés, az adott életfeladat függvényében egy bizonyos családhoz.

Bizonyos esetekben viszont ritkán előfordulhat az is, hogy valaki egyből újraszülethet... például egy váratlan baleset után.

Mivel ez hit kérdése nem biztos, hogy így lesz, de nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek.

2014. nov. 5. 01:03
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Úgy, ahogy a számítógéped...

- Adsz neki egy feladatot;

- azt úgy, ahogy elvégzi;

- valamilyen eredményre jut;

- a kapott eredményt kiértékeli;

- aztán egy idő múlva új feladatot keres.

.

A reinkarnáció ugyanígy.

- A lélek testet kap (a test születése);

- a test teszi dolgát életében (nem a lélek! - hiszen akkor gyilkosság sem lenne!);

- a test halálával a lélek kiszabadul;

- kap időt tettei jó/rossz voltának feldolgozására;

- az életében (testi ruhájában) elkövetett hibák kijavítására emlékek nélküli új testet kap, hogy javíthasson, vagy újabb hibákat követhessen el.

Olyan újabb testet kap, ami a hibák kijavításához szükséges. Ez lehet valami rovar is. (Van olyan vallási irányzat, aminek tagjai söprik maguk előtt a földet, nehogy valamelyik reinkarnálódott ősük fejlődési folyamatát megszakítsák, ráadásul ezzel maguknak is rosszat téve!)

.

Nem a reinkarnáció műdése a fentiekben írottaim, - hiszen a "nemvan" nem működhet, - hanem a HIT működésében.

.

Válassz, neked melyik tetszik és élj annak hitében.

.

Vedd figyelembe, hogy én, aki nem hisz ebben, meg fogom tudni, ha tévedtem, de aki hisz benne soha nem jöhet rá tévedésére!

2014. nov. 5. 06:18
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Tibeti Halottaskönyv film formájában is van, nézd meg!
2014. nov. 5. 12:20
 5/6 kispista97 válasza:
En is erre vagyok kivancs hogy amikor meghalok akkor egy ujszulott testeben ujraszulethetek azonnal vagy kell varnom egy kis idot? Es van olyan hogy mindenre emlekszik az elozo eletebol?
2014. nov. 21. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Különbség van a látszat, és a valóság között.

Valójában így működik:

https://www.youtube.com/watch?v=mdzTZJFoZjA

2014. nov. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!