Az, hogy nagyon szeretem a retro zenéket, slágereket, lehet köze az előző életemhez? (1995.12.27-én születtem)
Mi az a "retro"??? Nem ismerek ilyen magyar szót!!!
Az anyanyelveden nem tudnál kérdéseket feltenni, társalogni???
2.) A "retro" értelmes szó, az Idegen Szavak Szótárában bizonyára megtalálod, a kérdező jót írt, te viszont ha hallgttál volna, bölcs maradtál volna...
"retro
múltbéli divat vagy szokás szerinti; múltba való visszatekintés"
1.) Nem tuti, hogy a szülei hallgatták, amiket a kérdező szeret, én tudom, mik mentek nálunk, én is szeretek bizonyos retro zenéket, zenekarokat, de teljesen mást, mint amit a szüleim (nagyszüleim) hallgattak.
Kérdező, a retro divat is, és azért csináltak anno nagyon jó zenéket, nem meglepő, ha esetleg szereted ezeket, sok mai előadó meg se közelíti... Hogy van-e köze valamiféle előző élethez, azt nem tudom, de az ízlésedhez biztosan.
Ez butaság. Akkor senki nem hallgatna mai zenét, ha mindenki az előző életében hallgatott zenéket szeretné, már ha van egyáltalán előző élet.
A pocakos dolog már egy jobb felvetés, de az esetek többségében szerintem ez nem számít. (Én pl nem hinném, hogy anyukám death metált hallgatott volna régebben :P :D)
Szerintem ez leginkább a személyiségedtől függ, hogy mire vagy nyitott, milyen témák állnak hozzád közel, stb.
Csak azért gondoltam az előző életre, mert:
1. hiszek a reinkarnációban,
2. olyan furcsa, visszaidéző érzés fog el, amikor régi zenéket hallgatok, mintha érezném az akkori év "kisugárzását". Tudom, ez nagyon hülyén hangzik. :D
1. Voltam. kb. én is ezt érzem, de én még mindig jobban tudom ahhoz párosítani, hogy már születésemkor is hallottam és tetszett, független attól ,hogy nem emlékszem. Szinte látom magam előtt apámat trapéz trapperban :-D
De mutatok neked egy jót:
próbáld ki :-)
Én meghallgattam, de rohadtul nem azok a zenék mentek, amiket én szeretek. Ilyenek tetszenek, mint pl. a Night in white Satin, ami 60-as évek, vagy Lady in Black 70-es évek eleje. Persze még simán nyomhatták, amikor megszülettem és a szüleim azt hiszem szerették. Mindenevő vagyok, de ezek a dalok és ez az életérzés, amit az a korszak képviselt, valahogy különösen hatással van rám. Talán nem véletlenül szeretem a Hair című filmet, vagy a Forest Gumpot, de hogy ennek lehet-e köze előző élethez, nehéz eldönteni. Talán ki kéne vallatni a szülőket, hogy milyen zenéket hallgattak. Ha azokat, amiket szeretsz, akkor egyenes a válasz, ha nem, akkor lehet tovább kutakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!