Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi kell még nektek, hogy...

Mi kell még nektek, hogy elhiggyjétek VAN reinkarnáció? Lent minden leírva!

Figyelt kérdés

Hipnotizáltak sok embert, ez az egyik. A másik, hogy számtalan ilyen történik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Tessék csak, tessék!

Megakarom tudni, hogy mi, ki voltam az előző életembe, hova kell mennem? Normális válaszokat!

2014. nov. 5. 15:45
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
86%
Árulsz vattacukrot is?
2014. nov. 5. 15:54
 2/41 anonim ***** válasza:
69%
Én a dán dogot is megszem :)
2014. nov. 5. 15:54
 3/41 anonim ***** válasza:
76%

Mi kell még nektek, hogy elhiggyjétek VAN Mikulás?!

Hozott ajándékot a cipőjébe már sok embernek, ez az egyik. A másik, hogy számtalan ilyen történik, hogy látták a piros kabátjában!

2014. nov. 5. 16:13
 4/41 anonim ***** válasza:
50%

"Megakarom tudni"

"MEGAkarom", az mi? Nagyon vastag karom?

Vagy csak nem bírtad leírni a mondatot, és a "megtudni" ige elváló igekötőjét sikerült okosan hozzácsapni a segédigéhez?

Segítek; helyesen: "Meg akarom tudni".

"hogy mi, ki voltam az előző életembe"

Miki voltál előző életedbe'?

"hova kell mennem?"

A gyerekkönyvtárba, a mesekönyv szekcióba.

Nem voltál semmi előző életedbe', mert csak ez az egy életed van, érted? Se előző nem volt, se következő nem lesz.

Ez az egyetlen normális válasz az agyalágyult, abnormális kérdésedre.

2014. nov. 5. 16:30
 5/41 Spilerke ***** válasza:
Ha adsz nekem tiz lepődött hinni fogok neked ...))
2014. nov. 5. 16:33
 6/41 Ling-ce ***** válasza:
81%

Azt értem, hogy miért fontos neked, hogy meggyőzd magadat arról, hogy van reinkarnáció. Azt már nem, hogy miért fontos számodra az is, hogy erről másokat is meggyőzz. Kedvenc írómtól Lin Yutangtól engedj meg egy történetet, amely viszont cáfolja a reinkarnációt.

Egy hindu így imádkozott Brahmához: Ó nagy istenség, Engedd meg hogy a következő életemben gazdag legyek, jóképű legyek, bölcs legyek, mindenki szeressen, ne legyenek ellenségeim, hosszú életem legyen, sok feleségem, és még több gyermekem, akikre büszke lehetek. Add meg ezt nekem ó nagy istenség. Erre megszólal a bálvány: Te szerencsétlen féreg! Ha létezne is ilyen élet, megtartanám magamnak, és nem rád pazarolnám!

Irod, hogy meg akarod tudni ki voltál előző életedben, és normális válaszokat vársz. Nem tudom megmondani neked hova menj, de azt hiszem elég normálisan hangzik ez a válasz: Jobban tennéd, ha nem az előző életeddel foglalkoznál, hanem a mostanival.

2014. nov. 5. 16:37
 7/41 anonim ***** válasza:
mért zavar téged, hogy nem mindenki hisz benne? Nagyon sokan igen, az összes hindu, buddhista, sőt sokan olyanok is akik nem igazán vallásosak. Az evolúcióban vagy az ősrobbanásban se hisz mindenki, pedig sokak számára egyértelmű. Biztos sok katolikus nézett nagyot, mikor a pápa kijelentette, hogy ezek az elméletek teljesen elfogadhatóak az egyház számára, persze a reinkarnációt aligha fogják visszépíteni a katolikus dogmák közé.
2014. nov. 5. 16:45
 8/41 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

2014. nov. 5. 16:49
 9/41 anonim válasza:
én nem tudom,van-e reinkarnáció. azt tudom hogy Isten van. már sokszor megsegített.
2014. nov. 5. 18:45
 10/41 anonim ***** válasza:
0%

Növekvő populációnál- a Földé az - az egy test - egy lélek típusú lélekvándorlás matematikailag nem megy, ma 7 milliárd ember él, mikor gyerek voltam, a '80 - as években, csak 4 milliárd. Ma akkor 3 milliárdnak honnan van lelke? Ha még messzebb megyünk vissza, még rosszabb az arány. X lélekből hogy lesz x+1?

Akkor se jön össze ha belevesszük az állatokat, tücsköket, bogarakat, idegeneket.

Tudom, hogy van olyan elmélet, hogy egy test =/= egy lélek, ha meghalunk a lelkünk megy egy nagy közösbe, és egyszer újraszületik. De akkor az meg nem igazi lélekvándorlás.

2014. nov. 5. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!