Mi lehet ennek az oka, hogy mindig visszavet a sors?
Figyelt kérdés
16 éves korom óta dolgozom,az érettségit és a szakmáimat munka mellett tettem le.Bejártam már az egész országot,szinte minden megyébe laktam.Mindig ott,ahol épp találtam munkát.Valamiért sehol nem tudtam megvetni a lábam,1-2 éven belül mindig vissza kellett költöznöm a szülővárosomba.Pedig nagyon utálok itt élni.Miért vet ide vissza mindig a sors?2014. okt. 30. 13:43
1/10 anonim válasza:
Mert Te is úgy akarod. Tudat alatt nagyon is kötődsz hőn utált szülőhelyedhez.
2/10 anonim válasza:
A problémáid veled együtt költöznek, ezek elől nem tudsz ilyen formában menekülni, szembe kell nézned velük és megoldani.
3/10 anonim válasza:
Miért nem tudtad megvetni a lábad?
4/10 anonim válasza:
Amíg nem oldasz egy problémát az életedben, és csak halogatod, az elkísér bárhová mész!
Neked valószínűleg ott helyben van valami életfeladatod, a közösség vagy bizonyos emberek felé, amit törlesztened kell.
5/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt nem értem.Egyetlen barátnőm van itt,már mindenki elköltözött,nem is beszélek senkivel.Nem értem milyen feladatom lehetne itt.Most úgy néz ki megint költözöm,remélem utoljára.
2014. okt. 30. 20:28
6/10 anonim válasza:
Vedd feleségül.
Amúgy meg valami ősi erő mozgat haza, vagy mit nem értessz ezen?
Nincs pénzed és muszáj menned vagy magadtól mész?
7/10 A kérdező kommentje:
Muszáj mindig ide visszajönnöm.Bármerre indulok mindig falakba ütközök,sosem jön be amit tervezek.
2014. okt. 30. 20:34
8/10 anonim válasza:
Előbb egy stabil munkát kell keresned. Anélkül nem igazán lesz pénzed. Tudom, hogy nem könnyű. De logikus, hogy ha munkád nincs, pénzed sem.
9/10 anonim válasza:
Ha éeltszinvonalad javításának érdekében tettek helyett a Sorsra hivatkozol, nem is fog megváltozni !
1-2 év alatt nem tudtál sehol haveri közösséget kialakítani?
Nem mások tehetnek róla.
.
"Miért vet ide vissza mindig a sors?"
Mert nem teszel azért, hogy másutt megragadj, befogadjanak.
Nem teszel azért, mert neked így a legkényelmesebb. Van hova menned, ezért nem is akarsz igazán kötődni máshova.
10/10 anonim válasza:
A sors és a szabad akarat ugyanannak az érmének a két oldala. Döntsd el mit akarsz: elmenni, csak eddig nem voltál elég kitartó, vagy maradni, csak eddig mindig elmenekültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!