Lehetséges, hogy akiknek fontos, közös dolguk van egymással, és rosszkor találkoztak, először szétszakadnak, és később teljesítik be?
Vagy pedig az ilyen életbevágó, ikerlelkes, végzetes kapcsolatok robbanásszerűen tökéletesek. Olyan, mintha a képembe röhögne a világ, mert én még sosem voltam semmiben ilyen biztos, és még sincs jelenleg értelme..
Valaki, valami hasznos tipp?
Ennyire benézni nem lehet. Túl tiszta, és mély volt.
Nincs olyan, hogy rosszkor találkozás! Szabad akarat viszont van! És vakság is! Ha az egyik nem fogja fel, és még nem tart ugyanazon a fejlettségi szinten, elképzelhető, hogy hirtelen más dolgok lesznek neki fontosak! És elhagyja azt, aki esetleg tényleg a számára lett "teremtve".
Ilyen esetekben megint dolguk lesz egymással! Ha nem most, akkor majd egyszer, egy másik életben!
Legalábbis én erről vagyok meggyőződve!
Neked is köszönöm 2.
Én hiszem a reinkarnációt (hinni akarom). Mivel.. deja vu és társaik. Ismerős ismeretlen emberek. Ez az ember is. Nem egyszerűen ismerős.. valahogy minden ott van a szemében.
De becsülöm a te nézeted is.
8: Hol? Mert én nem találom azt a cikkelyt.
Egyébként amit én írtam, Kelemen Móni (ma már Kellemen Móni Ésha) mondta egy előadásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!