Lehetséges, hogy akiknek fontos, közös dolguk van egymással, és rosszkor találkoztak, először szétszakadnak, és később teljesítik be?
Figyelt kérdés
Vagy pedig az ilyen életbevágó, ikerlelkes, végzetes kapcsolatok robbanásszerűen tökéletesek. Olyan, mintha a képembe röhögne a világ, mert én még sosem voltam semmiben ilyen biztos, és még sincs jelenleg értelme..
Valaki, valami hasznos tipp?
Ennyire benézni nem lehet. Túl tiszta, és mély volt.
2014. aug. 6. 23:17
11/12 anonim válasza:
"8: Hol? Mert én nem találom azt a cikkelyt. "
Tulajdonképpen az oldal nagy része arra épül, hogy tanácsokat ír azzal kapcsolatban, hogy a vágyakat hogyan lehet megvalósítani, ebbe beletartoznak a vágyott kapcsolatok is, ha valaki nagyon akarja, akár a múltbeli kapcsolatát is visszahozhatja.
12/12 anonim válasza:
ha minden igaz, először szétszakadtok még tanulni. és ha kész van mindkét fél, akkor egyesülhetnek újra csak. lehet kapsz jeleket is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!