Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy akiknek...

Lehetséges, hogy akiknek fontos, közös dolguk van egymással, és rosszkor találkoztak, először szétszakadnak, és később teljesítik be?

Figyelt kérdés

Vagy pedig az ilyen életbevágó, ikerlelkes, végzetes kapcsolatok robbanásszerűen tökéletesek. Olyan, mintha a képembe röhögne a világ, mert én még sosem voltam semmiben ilyen biztos, és még sincs jelenleg értelme..

Valaki, valami hasznos tipp?

Ennyire benézni nem lehet. Túl tiszta, és mély volt.

2014. aug. 6. 23:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"8: Hol? Mert én nem találom azt a cikkelyt. "

Tulajdonképpen az oldal nagy része arra épül, hogy tanácsokat ír azzal kapcsolatban, hogy a vágyakat hogyan lehet megvalósítani, ebbe beletartoznak a vágyott kapcsolatok is, ha valaki nagyon akarja, akár a múltbeli kapcsolatát is visszahozhatja.

2014. aug. 7. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
ha minden igaz, először szétszakadtok még tanulni. és ha kész van mindkét fél, akkor egyesülhetnek újra csak. lehet kapsz jeleket is rá.
2018. okt. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!