Létezik olyan, hogy valaki mögül kihátrál a sors?
Csak ezotériára fogékonyak írjanak, szkeptikusok és trollok válaszára nem vagyok kíváncsi!
Arról van szó, hogy évek óta egy helyben mozog, pontosabban toporog az életem, nagyon rossz munkát kell csinálnom rendkívül kevés pénzért, amiből egyáltalán nem tudok megélni, barátnőm soha nem volt még, amikor tanultam pár éve, az se sikerült szinte egyáltalán, emiatt szakmám sincsen, minden közösségben kiközösítettek, senkivel nincsenek közös témáim,senki nem tudott még soha rajtam segíteni, még szakemberek sem, mit tegyek?
Huszonéves srác
Nem a sors hátrál ki, de nem teszel érte semmit, hogy boldogulj. Képezd magad, tanulj, ha tanulsz, akkor sikerülnie kell a vizsgáidnak, és akkor találsz majd jobb állást is, persze ehhez mozgosítanod kell az összes ismerődödet is.
Biztosan van valamilyen hobbid, érdeklődáési köröd, jársz olyan szakkörökbe, ott találsz magadhoz hasonló embereket és szerzel barátokat, barátnőt.
Valamilyen témában csak jártas vagy, amivel kapcsolatosan találhatsz olyan embereket, akikkel kijössz.
Senki nem tud rajtad segíteni, ha te nem segítsz magadon. Sok sikert!
Nem hinném, hogy a sors hátrált volna ki mögüled (noha ezotériára fogékony vagyok). Ezt a kérdést én is feltehettem volna két évvel ezelőtt, annyi különbséggel, hogy nekem a munka akkor nem volt még jelen az életemben, mert fiatal voltam. Most 19 évesen másképp látok mindent, megváltozott az életem, két éve van (egy nem is akármilyen) barátnőm, és boldog vagyok. Pedig minden igaz volt rám is ami rád. Nincs véletlenül jelen olyan ember az életedben (akár több is), aki visszahúz? Alaposan gondold végig, hátha találsz valakit, aki nagyon bájos veled, látszólag segítőkész, aranyos, baráti, de közben a tőrt döfi a hátadba. Nekem is ilyen volt, és nagyon sok időbe telt, mire felismertem, hogy ki az. Sőt, egyedül nem is ment, egy másik ember világított rá és nagyon sokáig küzdött azért, hogy én ezt észrevegyem és "megvilágosodjak" ilyen téren. Eleinte megpróbáltam javítani a kettőnk kapcsolatán, de hosszú hónapokig tartó felesleges energiabelefeccölés (jujjdeszép szó ez xD) után rájöttem, hogy az egyetlen megoldás, ha megszabadulok tőle. Sajnos ez a személy az anyám volt, ezért el kellett költöznöm tőle. Azóta teljes az életem, tökéletesen jól érzem magam (és nem mondom, hogy nem volt köze az ezotériához a dolognak, sőt, nagyon is sok volt).
19/F
2-es válaszolónak:
Ha hiszel az ezotériában, akkor bizonyára átokkal is foglalkozol. Kizárt, hogy egy esetleg egy átok uralkodik az életemen már kis gyerekkoromtól kezdve? Anyám és Apám is azt akarja, hogy boldoguljak, bár segíteni nem tudnak, de visszahúzni attól még nem húznak vissza.
# 3
ez nem átok le vagy bokkolva! Nem éled az érzelmeidet.
A kérdés az, hogy megteszel-e magadért mindent, ami tőled telik.
Könnyű a sorsra meg átkokra fogni a dolgot és sajnálni magad, tudom, sokkal könnyebb, mint szembenézni a hibákkal és változtatni rajtuk.
*a második hozzászóló vagyok, most jöjjön az ezoterikus rész*
Személy szerint nagyon erősen kétlem, hogy egy átok egy teljes életet így tönkre tudna tenni. Az "egyszerű" átkok miatt botladozol, elejtesz ezt-azt, esetleg nem tudsz aludni, rossz álmaid vannak, stb. De ahhoz, hogy egy életen át (ilyen huzamosan és állandóan) ekkora szintű problémáid legyenek, ahhoz egy átok vajmi kevés. Az átok a sorsodba nem fog belefurakodni. Ehhez hatalmas erőre lenne szükség, és - ne sértődj meg, de - erősen kétlem, hogy "holmi jött-ment"-re (ismétlem, ne sértődj meg) bárki is ekkora energiát áldozzon. Azért valljuk meg, nem vagy egy Jézus Krisztus, hogy hádészi rosszakaróid legyenek :)
*7-es vagyok*
Természetes, hogy azt érzed, de én szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem ezoterikus háttere van. Ha mégis így gondolod, akkor fordulj olyasvalakihez, aki jobban ért ezekhez (de azért ne az EZO TV-hez). Én örömmel segítenék, de mivel nem tudom, milyen szálon induljak el, ezért nem tudnék segíteni, ráadásul még mindig úgy gondolom, hogy nem ilyen oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!