Létezik olyan, hogy valaki mögül kihátrál a sors?
Csak ezotériára fogékonyak írjanak, szkeptikusok és trollok válaszára nem vagyok kíváncsi!
Arról van szó, hogy évek óta egy helyben mozog, pontosabban toporog az életem, nagyon rossz munkát kell csinálnom rendkívül kevés pénzért, amiből egyáltalán nem tudok megélni, barátnőm soha nem volt még, amikor tanultam pár éve, az se sikerült szinte egyáltalán, emiatt szakmám sincsen, minden közösségben kiközösítettek, senkivel nincsenek közös témáim,senki nem tudott még soha rajtam segíteni, még szakemberek sem, mit tegyek?
Huszonéves srác
A sors nem hátrált ki mögüled, éppen hogy üldöz!Méghozzá a magyar sors!
Nem ment a tanulás?Csodálkozol?Egyre szarabb az oktatás.
A kis pénzért rabszolgamunka meg teljesen tipikus és mindennapi magyar országon sajnos!
Kiközösítenek?Nem csak téged.Az elbunkósodás, egyre idiótább viselkedés terjed, mint a fertőzés.A szülők a munkahelyi kizsigerelés után már nem érnek rá normálisan foglalkozni a gyerekkel, a tanárok szarnak rájuk, csak az egyre magasabb bért képesek kikövetelni.Egyszóval az emberek elhülyülnek és amortizálódik minden.A kapcsolatok is.Tehát nem kell csodálkozni.Nem veled van a hiba , az ország vezetésével van a hiba, már legalább 100 éve...
Érdemes végignézni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=rXarqtfWb9U&index=4&list=PLur..
igazából mindenkinek nehéz szerintem. a kérdés csak az, hogy az ember hányszázszor próbál és hajlandó újra és újra felállni.
én most munkát keresek, alapból 50-60 emailt küldtem ki néhány napon belül, és abból érkezett pár elutasító, pár biztatóbb válasz. és még jó pár helyre tudnék emailt küldeni.
szerintem van, aki már a tizedik emailnél felsóhajt, hogy én már mindent megtettem, de....
szóval ott kezdődik, hogy sajnos állandóan tenni kell. minden egyes napon. ha jobbat akarsz.
nem tudom, mi az, hogy pár éve tanultál, és nem sikerült. mi az, hogy pár éve. minden áldott nap kell tanulni.
A harmónia, békesség, nyugalom, csend ami hiányzik az életedből.
Elég volt elolvasni azt a pár sort, amit írtál kérdező, és egy zavarodott, kétségbeesett ember volt előttem.
Még a neten keresztül is rosszul festesz.
Törekedj a fentebb leírt dolgok elérésére, és a többi dolog is jön majd vele.
Ennél egyszerűbben nem tudok segíteni!
Szeresd az embereket, mert ha a többséget utálod, akkor az visszahat rád.
Na de jó, hogy szeressem azt aki bánt?
Ha másképp nem megy akkor kérj áldást mindenkire minden nap.
Ez is vissza fog hatni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!