Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az ikerlelkeknél van ez hogy...

Az ikerlelkeknél van ez hogy újra és újra egymásmellé sodorja őket a sors?

Figyelt kérdés
Milyen egy ikerlélek kapcsolat?Valaki olyan írna,akinek része van benne?
2014. okt. 6. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem részem van benne, bár elszakadtunk egy viharos, szenvedős fájdalmas de szép kapcsolódásból.4hónapot voltunk együtt, már lassan 3 éve, hogy szakítottunk. És igen...mindig egymás mellé sodor a szél. Ha valamiért fizikailag nem lehetséges vagy nehéz(pl. külföldön él), akkor jeleket kapsz. Rá emlékeztető dalt hallassz állandóan ha ekapcsolsz rádiót, tv-t stb Vagy olyan emberekkel találkozol akik hasonlítanak rá, vagy olyan keresztnevűekkel,stb... Ez az utóbbi jelenség amúgy elég "kellemetlen"-inkább fájdalmas a szétválás után amikor azon vagyok hogy próbáljak kevesebbet gondolni rá-erre meg mindenhol "vele" -vagy is hozzá kapcsolódó dolgokkal találkozom. Pl miután 1évig nem mozdultam ki otthonról a szakítás után-csak dolgozni-, aztán nagy-nagy nehezen rászántam magam a tovább lépés érdekében , egy vakrandira (net:) ). Aztán mielőtt talákoztunk, felhívtam aznap hogy hol szeretne összefutni-a válasza az István-utca volt. (Budapest). Persze hogy az Ikerlángomat így hívják! -_-

Amikor megjelent a pasi-bemutatkozott-és kiderült, őt is Istvánnak hívták-én elbőgtem magam hazmentem, és rájöttem, hogy korai még nekem ez a randizás. Sajnos most 3év elteltével is így érzem. Egyszerűen neki nincs párja. Őt szeretem őrülten, életem végéig. És azon is túl! Randizom a szex miatt, mert fiatal csaj vagyok (28)-kell. Vannak szükségleteim. De az én életem már így megy el. Ha hallgatsz rám (és hallgass!!!!!), ha még nem ismered az ikerlelked, NE keresd. Ne. Gyönyörű, küzdelmes kapcsolat, de az elválás iszonyatos. Én tönkrementem. Ebben biztos vagyok. Nagyon szép volt, de kettétörte az életemet. Még most is megesik hogy nem alszok csak bőgök egész éjjel. Amúgy vidám vagyok napközben, szeretem a munkám, a hobbim, a barátaim-de amikor eljön az éjjel, és csend van-és már nem tudom elterelni a gondolataimat, akkor jön az a borzasztó érzés. Nappal is de akkor elfoglalt vagyok. :) Amikor vele összefutok csak néz rám a könnyes szemeivel és már nem jön közelebb. Pedig ő választotta azt az utat-és nem engem. Nekem ez egy tragédia-én így tartom számon az életmben. Ha van egy kis eszed nem keresed meg az Ikerlelked.

2014. okt. 6. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Kifejtés nélkül ez csak egy kérdés, amire nehéz válaszolni. Egy sors egy út. És az érzés ami feszeget belülről.
2014. okt. 6. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért kellett elvàlnotok?csak a tàvolsàg hogy külföldön van?
2014. okt. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!