Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » HATALMAS ÁTOK ŰL RAJTAM! Hogy...

Sasaa kérdése:

HATALMAS ÁTOK ŰL RAJTAM! Hogy szabadúljak meg tőle?

Figyelt kérdés
25 éves ember vagyok ki a korához képes valóban sok roszat élt meg de ettől függetlenűl 5-6 éve tudományosan megmagyarázhattatlanúl rám jár a rúd! Nem hiszek semiben csak önmagamban és a megmagyarázható tényekben Pont enek okán meg magyarázhattatlanúl szerencsétlenségeknek a szerencsétlenségét élem sorozatosan már most napi szinten óráról órára kivéve amikor nem! Vannak kételyeim az átkom származásáról ami Valóban azt bizonyítsa hogy HATALMAS ÁTOK ŰL RAJTAM! és persze gyermek koromból jósoltak is a szerencsémről (valós papírral rendelkező jós nő ki álitása szerint el vették a szerencsém) de én akkor ben úgy nem hittem de mostmár én Mondom Meg átkoztak! KÖNYÖRGÖM VALAK SEGÍTSEN MERT BELE ŐRÜLÖK mintha egy horror film lenne az életem ez nekem nagyon keserű :- ( mit tegyek?

2014. aug. 1. 01:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hogy szabadulj meg tőle?

"TANÚLJ" MEG HELYESEN ÍRNI!!!

2014. nov. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!