Hatalmas botrányt kavart hogy Michio Kaku azzal állt elő hogy tündérek, manók és egyébb lények igenis léteznek, bizonyítékokkal tudja alátámasztani. Mi a véleményetek?
Semmi, de semmi ilyesmi hírt nem találtam, úgyhogy szerintem csak szórakozásból tetted fel a kérdést.
Érdekes, hogy semmi alátámasztást nem adtál.
Max. UFO-król beszélt egyszer:
https://www.youtube.com/watch?v=2pw13F7ahjY
De ebben is mindössze annyit, hogy 5%-ra nincs magyarázat.
Amúgy a húrelmélet, azaz a párhuzamos világok szószólója az úr, én bírom nagyon a magyarázatait. És ha ilyen létezik, akkor el tudom képzelni, hogy ott elüt az élővilág a miénktől, és akkor ha esetleg olykor láttak valamilyen lényt pl.tündért, akkor a mi világunkkal került a másik kölcsönhatásba.
Szerintem ez az extradimenzió,vagy párhuzamos univerzum sok para jelenségre lehetne magyarázat, mondjuk az UFO-kra, szellemekre, gömbvillámra és a különböző lényekre is.
George Adamski
Kamuzol.
Ha van bizonyíték, főoldalon fogja hozni az összes tudományos lap.
Egyébként meg midnen nap előáll vmi kötsög hasoinló hülyeséggel, szóval amíg nem láttuk az állítólagos bizonyítékokat - amik általában nem léteznek, ha mégis akkor pedig egy ötödikes is megcáfolja őket -, addig felejtős.
"Kamuzol.
Ha van bizonyíték, főoldalon fogja hozni az összes tudományos lap.
Egyébként meg midnen nap előáll vmi kötsög hasoinló hülyeséggel, szóval amíg nem láttuk az állítólagos bizonyítékokat - amik általában nem léteznek, ha mégis akkor pedig egy ötödikes is megcáfolja őket -, addig felejtős."
Kamuzik a kérdező. Nevezettől semmi nem származik ebben a témakörben. Nem is foglalkozik ezzel.
>Hatalmas botrányt kavart
Lefordítom: senki le se szarta.
>A tudományban.
Anyádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!