HATALMAS ÁTOK ŰL RAJTAM! Hogy szabadúljak meg tőle?
"hiszek semiben csak önmagamba"
Ezzel meg is cáfoltad önmagad mivel bedőlsz a jósoknak, akik átkot bocsátottak rád.
E világ ura a sátán,Isten részleges engedélyével megpróbálhatja becsapni,megrontani az embereket. Nem feltétlenül átkoztak,vagy rontottak meg,lehet csak a démonok,istentelen szellemi lények ’’ gyötörnek,, hogy ezáltal elhagyjad a hited.
Ez része a megváltási tervnek. Ugyan nehéz megérteni,de időnként maga Isten hoz minket nehéz helyzetbe mert megkeményedett szívünk iránta és így akarja elérni ,hogy a sima út helyett a göröngyöset ,a széles ösvények helyett a keskeny ösvényt válasszad. Keresd a vele való kapcsolatot.
A lélek számára a 3.dimeniós világban való megtestesülés ajándék ,hogy nemesedjen.
A rontást,átkot apai és anyai ágon is,illv szerezhetsz ebben az életedben is !
Átok ellentéte az áldás.
Az á l d á s : Isten uralma alá helyezni valakit, valamit.
Az átok. rontás,igézet,fekete mágia során kerülhetnek rád ugyn. démoni kötelékek.
Ahol megvagy kötve,ott már elvagy zárva az isteni segítségtől.
Átkot és rontást nem csak emberre, hanem szinte bármire - állatra, tárgyra, házra, autóra,területekre is hatnak.
Ezeken kívül még: az emberek gyakran önátoktól is szenvednek. ("én képtelen vagyok....-rá"; "hülye vagyok"; "nekem semmi sem sikerül"; "én szerencsétlen vagyok" ...... ) Ismerős ugye ez a gondolat menetel? Mások rossz kívánságai is megtapadnak auránkon - ami folyamatosan, a nap minden percében hat ránk - akadályoz, gátol, nehezít mindent- minden pillanatban.
A szent szellem nem megy,nem működik koszos helyen ’’edényben,,.
Démoni elnyomás területekre hat,gyógyszeres kezelés nem gyógyítja,nagyrészt deréktáji fájdalomként jelentkezik( ok nélküli).
Rögeszmés kísértés, az értelmünkre hat,erős,állandó,nehéz legyőzni,esetlegesen erő migrénszerű fejfájás lehetséges.
Nem árt részt venni egy szabadító szolgálaton.
A hit Jézusi szellemi törvényein alapul,bárki tudja használni. Saját szavaink ( az ige ) hozzák működésbe.
Minden ember eltudja vágni a démoni kötelékeket Jézus nevében !
Az oldás és kötés hatalma itt van a földön,itt tudjuk ezt megtenni a lelkünk érdekében.
(Máté 16:19) És néked adom a mennyek országának kulcsait; és a mit megkötsz a földön, a mennyekben is kötve lészen; és a mit megoldasz a földön, a mennyekben is oldva lészen.
Máté 19:6
„Neked fogom adni a mennyek királyságának kulcsait, és minden, amit megkötsz a földön, meg lesz kötve a mennyekben, s minden, amit feloldasz a földön, fel lesz oldva a mennyekben!”
Jézus hatalmat adott nekem arra, hogy használjam az Ő nevét. És amit megkötök a
földön, az a mennyekben is meg lesz kötve. És amit feloldok a földön, a mennyekben
is fel lesz oldva. Ezért az Úr Jézus Krisztus nevében megkötözöm a fejedelemségeket,
a hatalmasságokat, a jelenvaló világkorszak sötétségének uralkodóit. Megkötözöm és
lerontom a gonoszság szellemeinek hatalmát a magasságban, és nem árthatnak
nekem semmit Jézus nevében (Máté 16:19; János 16:23–24; Efézus 6:12).
1 Kor. 6,3
Nem tudjátok-é, hogy angyalokat fogunk ítélni, nemhogy a mindennapi élet dolgait?
Pál elmondja, hogy egy nap a hívők fogják megítélni a bukott angyalokat, démonokat.
A nagy fehér trón ítélet után jön a második lépés, amikor is a démonok a tűznek tavába
vettetnek, ahol az örökkévalóságot kell tölteniük (Máté 8:29, 25:41,46). Ez lesz a démonok
végső kárhozata
1.szabadító ima:
AZ ÚR LELKE
Az Úr Lelke, Istennek Lelke, Atya, Fiú és Szentlélek, Szentháromság,
Szeplőtelen Szűz, angyalok, arkangyalok és a mennyország szentjei, szálljatok rám.
Olvassz fel engem, Uram,
alakíts, tölts el magaddal, rendelkezz velem.
Űzd távol tőlem a gonosz minden erejét, semmisítsd meg, zúzd össze,
hogy jó lehessek és jót tehessek.
Űzd el tőlem az ördögi bajokat, a boszorkányságokat, a fekete mágiát, a fekete miséket, a varázslatokat,
a megkötéseket, az átkokat, a szemmel verést;
az ördögi zaklatásokat, az ördögi megszállottságot, az ördögi lidércnyomásokat; mindazt, ami rossz, bűn, irigység, féltékenység, álnokság; a testi, lelki, erkölcsi, szellemi, ördögi betegségeket.
Égesd el mindezeket a bajokat a pokolban, hogy ne érinthessenek többé engem se
és egyetlen teremtményt se a földön.
A mindenható Isten erejével,
a megváltó Jézus Krisztus nevében,
a Szeplőtelen Szűz közbenjárása által minden tisztátalan léleknek,
minden engem zaklató jelenlétnek elrendelve és parancsolva legyen, hogy azonnal hagyjanak el, végleg távozzanak és menjenek az örök pokolba,
Szent Mihály arkangyal, Szent Gábriel, Szent Rafael és őrangyalaink által megbilincselve,
a legszentebb Szeplőtelen Szűz sarka által eltiporva.
2.szabadító ima:
Mennyi Atyám Jézus nevében kérlek vágd le rólam,tedd semmissé ebben az életemben szerzett, és korábbról apai,anyai ágról örökölt rontásokat,átkokat,fekete mágiákat,igézeteket,démoni kötelékeket.
Korábban vagy ebben az életembe tett gonosszal való eskümet,paktumot tedd semmissé,töröld el a Jézus nevében.
Sátán tudja, hogy a Biblia igaz, és ő tudja, hogy mi jön, és ő tudja, hogy ő személyesen fog veszíteni, és ő tudja, mikor.
Megbocsájtok mindent önmagamnak és az összes ellenségemnek és mindezekre kérem mennyei Atyám a Te áldásodat a Jézus nevében.
Google-ból letölthető
Charles Capps
A Teremtő ereje veled van
Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás ( démoni belépési pontok )
Bill Subritzky – szabadulás a démonoktól
AZ IMA A SZELLEMVILÁGBÓL NÉZVE
http://www.youtube.com/watch?v=jUHtzZWp_Gw
AZ IMA A SZELLEMVILÁGBÓL NÉZVE
http://www.youtube.com/watch?v=jUHtzZWp_Gw
A szellem
Tulajdonképpen ez vagyunk mi. Ez a rész az ember legbelseje, ez az igazi énünk.
A szellemünknek is három része van.
A kommunió - a közösség szerve, amelyen keresztül Istennel tudunk kapcsolatot teremteni; az intuíció - amely vezet bennünket a bennünk lévő élet szerint; és a lelkiismeret - amely az erkölcsi döntésekben vezet bennünket. Ez az a hely, ahová az újjászületéskor még Isten Szelleme is beköltözik, a Szent Szellem (ill. hagyományosan a Szentlélek). Isten Szelleme tartalmazza Isten teljességét, benne van az Ő teljes istensége és az emberi tapasztalat is, amit Jézus emberi élete során szerzett. Mivel ez is egy élet, ez is csak akkor tud megmaradni, ha tápláljuk. Naponta kell a szellemünket táplálni az IGE olvasásával, és akkor ki tud teljesedni bennünk Isten élete.
A lélek
az a szervünk, amin keresztül a környező világgal tartjuk a kapcsolatot, és ezt hívjuk egónak. Három része van, az értelem, az érzelem és az akarat. A lelkünk (héber: nephesh) akkor keletkezett, amikor Isten életet lehelt az emberbe, és az a testtel kapcsolatba került
A Szentírás világosan feltárja, hogy a szent szellem az az erő, mellyel Isten véghezviszi az akaratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!