Mi van ha még sincs reinkarnáció?
"és csak a reinkarnáció mentheti meg."
ha halálos beteg, akkor ez sem mentheti meg.
max ha hiszel ebben és ő is, akkor a lelkének ad egyfajta megnyugvást, hogy lesz folytatás.
Remélem nem viccelsz ezzel. Azt senki élő nem tudja biztosan megmondani, hogy van-e. A materialisták csak az anyagba hisznek, szerintük még lélek sincs, ami reinkarnálódhatna. Az ezoterikusok és vallásosak egy része pedig mindenképpen hisz benne. Akkor derül ki, ha majd odakerülünk.
Ha ez segít valamit: Azok akik egy ideig halottak voltak, sokan átélték azt, hogy a lelkük elszakad a testüktől, majd amikor újraélesztették őket visszatértek. Ők meggyőződéssel állítják, hogy létezik a lélek, ami különválasztható a testtől és ilyesformán akár a reinkarnáció is működhet.
Nincs reinkarnáció, a bátyádnak viszont örök élete lehet, ha elfogadja Jézust személyes megváltójának. Komolyan mondom.
Egyetlen egy igazság van, ne bízzátok a véletlenre.
Itt és most van.
Ami volt az már nincs.
Szerintem ne a reinkarnációban higyjetek, hanem Istenben. (nyugi nem vagyok hittérítő vagy ilyesi, de egyszer megnéztem egy ilyen filmet, amiben ez állt: Isten nélkül mi nem létezünk. Ő lehelt belénk lelket. Ha hinni akarsz valamiben higyj ebben. Van Biblia, lehet olvasni, vannak ilyen jellegű filmek, és gyülekezetek. Ha nincs sok ideje, higgyjen. És ne a reinkarnációban.
Egyébként pedig a reinkarnációt sokféleképp lehet nézni, van olyan nézete is, hogy az ember, mindig újrakezdi. : Egy pillangó, aztán madár, egy hód, egy tigris, majom, majd egy ember. Mindent előrről kezd.
Ennek semmi értelme. Szerintem. :) Aztán, ízlések és pofonok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!