Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Te melyiket választanád?

Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Alap:van egy halhatatlan lelkitársad,akivel egymásnak vagytok teremtve.

A) A lelked halhatatlan, a tested halandó:folyamatosan reinkarnálódsz mindig ugyanabba a nembe ,viszont mindig más helyzetbe, helyen..

A szerelmed minden életedben megkeres téged,mindig egymásra találtok. És boldogan éltek míg meg nem halsz.

B) A tested halhatatlan,a lelked halandó (DE így is elpusztítható vagy egy erős ütéssel valamelyik csakrádba,a testedből csak por marad hátra,a lelked pedig <Árnyvidékre>(aki olvasta Alyson Noel halhatatlanok könyvsorozatát,tudja miről beszélek)kerül aholis magányosan a sötétségben lebeg az örökkévalóságig.

Sok adottságod van: aurákat látsz,olvasol mások gondolataiban,a pároddal telepatikusan is tudsz kommunikálni,hihetetlenül erős vagy és gyors,a gondolataiddal manifesztálsz tárgyakat,a sebeid azonnal begyógyulnak,soha nem vagy beteg,és fiatal maradsz (abban a korban maradsz amikor megittad az elixírt)

(Megjegyzés:Ahhoz,hogy megmaradjanak az adottságaid,innod kell az elíxirt (legalább 150 évente)aminek a receptjét csak ti ketten tudjátok).

2014. ápr. 24. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Olvastam. :)

Én biztosan a b-t választanám. Örökké a lelki társammal maradnék.

2014. ápr. 24. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:

én már úgy 10 éve nem hiszek a mesékben!

magyarul egyiket se!

üdv a való életben!

2014. ápr. 24. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Nekem úgy tűnik, hogy a B verzióban két alapvető ellentmondás is van:

"A tested halhatatlan, ..... de elpusztítható vagy egy erős ütéssel valamelyik csakrádba,a testedből csak por marad hátra."

Ha ez a test halhatatlanságának fogalma, akkor ennyi erővel mindannyiunk teste halhatatlan már most. :-)

"a lelked halandó .... ahol is magányosan a sötétségben lebeg az örökkévalóságig"

Akkor mitől is halandó?

2014. ápr. 24. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó hát most mit csináljak? A könyvbe így írták le. Szerintem is ellentmondásos,hiszen lélek nélkül a test nem tud létezni.Valamilyen szinten halhatatlan mert nem öregszel,és akármeddig élhetsz.A lélek halandóságát pedig nézd úgy hogy azért ha egyedül,a sötétségben lebegsz örökké az azért mégis csak halál.

De jah Noel néni kicsit érdekeskésen rakta össze a dolgokat :)

2014. ápr. 24. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
a kekszet
2014. ápr. 26. 15:31
 6/6 Firedoom ***** válasza:
B sokkal jobb :D
2014. ápr. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!