Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha van lelek mikor "szall"...

Ha van lelek mikor "szall" belenk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lelkunk fogantatas pillanataban vagy szuletesunk pillanataban szall belenk? Hogy is van ez? Koszonom.
2014. febr. 12. 16:12
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Nézdd már Spikliiiiii!

Itt a 4. 67%-os is,na most ehhez mit szólsz?Csak nehogy teljesen összezavarodjál.

20.vagyok

De jó hírem van,ő melletted áll.Te ha éppen tudni akarod a fenti lakó,ahol laktam is pszichológus volt tele volt megállapításokkal a jövőmre vonatkozólag.

Láss csodát,hogy ezek mit nem tanulnak ott,semmi nem jött be.

Tényleg tiszta hülye vagyok,hogy a jobbnál jobb tapasztalatim alapján rossz a véleményem róluk.:)

2014. febr. 12. 19:44
 32/45 anonim ***** válasza:

De nem baj gyerekek,holnap már úgyis más százalékaink lesznek (vagy nem) és akkor már nem is fogják utólag érteni a kavarodást az új olvasók:)

20.és 31.

2014. febr. 12. 19:48
 33/45 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérek, ha megbántottalak #27 most komolyan összezavaródtam ez nem az én napon biztos futószalagon gyártják a 67%-osokat, szóval akkor ketten voltatok ti valóban ikrek vagytok azt sem tudom melyik melyik. De remélem azért nincs harag? elnézést ikrek :D [link] és igen gyerek vagyok 4 éves.
2014. febr. 12. 19:53
 34/45 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem haragszom senkire.Csak,ha beszólnak én is visszaszólok.

Egyébként tényleg vicces,hogy ennyi azonos százalékos jött össze ennyi válaszban.

2014. febr. 12. 19:57
 35/45 anonim ***** válasza:
Valami értelmes válasz, ami nem arról szól, hogy mennyi 67%-os van(nyugi, nem egy ötödik jött, én a negyedik vagyok).
2014. febr. 12. 20:04
 36/45 anonim ***** válasza:

35.el kell,h szomorítsalak sok pszichológus hajlik az ezoterikus gondolkodásra.Legalábbis,akiket én ismertem.

De természetesen nem villogtatják a páciensek előtt,a tudomány mai állása szerint hivatalosan rontaná a hitelüket.

És én sem 5. 67% -os vagyok,de,hogy hányadik az titok.

2014. febr. 12. 20:11
 37/45 anonim ***** válasza:
Tudja valaki, hogy most miről vitázunk? én a lélegzősnek írtam az válaszaimatmostmár komolyan nem tudom ki kicsoda. :D
2014. febr. 12. 20:13
 38/45 anonim ***** válasza:

30-as! Te nem érdemled meg, hogy a 67%-osok büszke kasztjához tartozzál. Mégis, mi a lótüdő köze van a földlaposságnak ehhez? ahol állsz, lapos, egyébként.

10;12;13;17;19;23;27-eske vagyok.

"Életed legfontosabb pillanata a JELEN pillanat, legfontosabb embere, akivel MOST kell leülnöd beszélgetni, legfontosabb tette a szeretet."

Meister Eckhart

(a nyugatra téved zenszerzetes, a mesterem)

2014. febr. 12. 20:15
 39/45 anonim ***** válasza:

Azért jól elbeszélgetünk azt viszont ne kérdezétek hányan voltunk örök rejtély számomra. megyek benézek a szerelem, szex kategóriában. :D

Spiclike voltam.

2014. febr. 12. 20:19
 40/45 anonim ***** válasza:

Szia,Don Alvarez Huan Rodrigo S., sok sikert arrafelé!

(jav38: a 13-aska nem én voltam)(de a 38-as igen)

(meg ez,de ezt nem tudom, hányas) ka

2014. febr. 12. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!