Ha van lelek mikor "szall" belenk?
20-as (15 vagyok) Radnóti Ikrek havát olvasd el.. (neki édesanyja és ikertestvére is meghalt a születéskor) szépen feldolgozta (picológusok nélkül) Meg azután ott van az 'Előhang egy monodrámához'.
"Szellőtől fényes csúcsra röpít fel a vágy
s lenn vár a gőzt lehelő iszap.
A hallgatag növények szerelme emberibb.
A madár tudja tán, hogy mi a szabadság
mikor fölszáll a szél alá
és ring az ég hullámain.
A hegyek tudják, hogy mi a méltóság,
hajnalban, alkonyatkor is,
a lomhán elheverő hegyek...
Hegy lettem volna, vagy növény, madár...
vigasztaló, pillangó gondolat,
tűnő istenkedés. Ma már
az alkotás is rám szakad."
*
Szpiklike Don nélkül,te tényleg annyira hülye vagy,hogy téged ki kellene találni.
A tesztnek a tudatalatti problémára kéne rávilágítani,azt pedig,hogy ikertesó vagyok,mit gondolsz,honnan veszem,ha nem az anyámtól????A pszichológusaidhoz meg menjél te,az új szindróma neve pedig:
donspiclike.
Terápia.:szigorúan tilos a net közelébe engedni,különösen a Gyakorikerdesek közelébe.
#24 Nagyon fárasztó vagy nem arra céloztam, hogy iker vagy-e vagy sem qurvára nem érdekel véleményem szerint megint kitaláltál valami baromságot mind1 nem is érdekes. csakhogy arra célozgatsz, hogy rajtad kívül mindenki hülye a pszichológusok is, akiknek ez a munkája lásd:" Jaaaaa, ha "sok pszichológus kolléga is ezt
vallja" -akkor nem csak te vagy nagyon-nagyon-
nagyon okos, Don Spiclike, hanem a sok
picológus is." benyögöd azt, hogy maga a lélek lélegzettel jut a testben. De nem értelmezted a válaszomat mi ketten nem ugyanarról beszélünk.:)
"akkor nem csak te vagy nagyon-nagyon-
nagyon okos, Don Spiclike, hanem a sok
picológus is"
Bocs, ezt nem a 24 írta, büszkén vállalom.
Te még gyerek vagy, ugye Don Alvarez Huan Spiclike ? Menj tanulni holnap felelsz, és nem abból, melyik %-os mit írt.
Tényleg, egy közel 800 éve élt domonkos rendi szerzetes, aki hitt a Föld laposságában, megmondja a tutit...
"Na a sok hülye pszichológussal engem is hagyjanak.16 évesen megcsináltatták velem a Rorschach tesztet,az a paca teszt. "
A Rosarch-teszt a pszichológusok által egyik legjobban "szidott" teszt. A valósághoz túl sok köze nincs, és egy rendes pszichológus nem nagyon végeztet el ilyen tesztet(én már csak tudom ;)).
"Az összesben ikreket láttam,(tinikoromban sokat álmodoztam is a nem létező ikertestvéremről) nagy eszükkel a pszichológusok megmagyarázták,hogy ekkora csapás volt számomra a legjobb barátnőmben a csalódás,hogy ezért láttam ikreket az összesben. "
Most egy személyi tapasztalat alapján, egy igen gyenge lábakon álló(sőt, már inkább ülő) teszttel kapcsolatban akarod megcáfolni a pszichológiát? Sok sikert hozzá(csak előtte ajánlott elolvasni egy-két wiki cikket legalább, mint alaptájékozottságot). De egyenlőre hadd adjak neked egy pár darab "cáfolnivalót":
MBTI, Forer-hatás, hipnózis, tudatalatti(amire az ostobább emberek nagyon rákanak, ahogy te is), stb. A pszichológiai értelemben vett lelket pedig tényleg el kéne különíteni egy áltudomány álelméletétől. A pszichológiai(mellesleg megtanulhatnád legalább leírni a nevét) lélek egy fogalom, ami csak a képletesség miatt jó.
"A tesztnek a tudatalatti problémára kéne rávilágítani,azt pedig,hogy ikertesó vagyok,mit gondolsz,honnan veszem,ha nem az anyámtól????"
Gratulálok, amellett, hogy cáfolod a pszichológiát, már el is kezdted tanulni! Nagyon jó! És most el is olvashatnád, hogy mi is az a Rosarch-teszt, mire jó, és mennyien, de mennyien cáfolják.
"A pszichológusaidhoz meg menjél te,az új szindróma neve pedig:
donspiclike.
Terápia.:szigorúan tilos a net közelébe engedni,különösen a Gyakorikerdesek közelébe."
DS eléggé kiakasztott téged... De ha humorizálni próbálsz, ne idegesen tedd, mert nem vagy egy nagy poéngyáros(bár ez rám is illik, de én legalább tudom is magamról).
De hogy ne Offoljak: Kérdező, nem valószínű, hogy van lélek. De van egypár "szakkönyv", ahol találsz ilyen infókat.
Minden érvelésre képtelen, elvakult ostobának: Várom a piros kezeket...
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!