Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha van lelek mikor "szall"...

Ha van lelek mikor "szall" belenk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lelkunk fogantatas pillanataban vagy szuletesunk pillanataban szall belenk? Hogy is van ez? Koszonom.
2014. febr. 12. 16:12
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Miért mi alapján osztanám meg a véleményemet?Főként ilyen dologról?

Csak nem gondolod,hogy csatlakozom azok táborához,akik számára egy dolog attól van úgy,hogy könyvben olvasták.

Amúgy a dolog biztos milliószor bonyolultabb ennél,de én valahogy a tapasztalásom után ilyesmira hajlok.Ennyi.

2014. febr. 12. 17:12
 12/45 anonim ***** válasza:

"Kiváncsi vagyok ezeket honnan szeditek"6.

Meister Eckhart lélekszikrájával teljesen szinkronban vagyunk a buddhista elképzeléssel, miszerint a ghandarva a fogantatáskor inkarnálódik. És minden egyéb "majd kialakul", "nincs is lélek", stb..stb.. otromba, durva, sötét babona.

2014. febr. 12. 17:20
 13/45 anonim ***** válasza:

Összemosod a válaszokat... nem írtam, hogy nincs lélek az egy másik válaszoló volt (bár azt sem, hogy van). Csak azt, hogy amit te mondasz az pont annyira igaz, mint hogy ha én azt állítom, hogy a lélek az fogantatás utáni első holdtöltekor száll a gyerekbe, kivéve ha az keddi napra esik, mert akkor viszont csak a következő szerdán.

Babonáról ne beszélj, amíg olyanokat mondasz, hogy megérezted a gyereked lelkét de amíg nem lélegzik, addig csak ott kóvályog körülötte.

Fogalmam sincs ki az a Meister Eckhart, de a kérdésem ugyanaz: ő honnan tudja?

2014. febr. 12. 17:28
 14/45 anonim ***** válasza:

Nem összemosom a válaszokat,hanem két 67%-os válaszoló van én az egyik vagyok,akinek ez volt a személyes tapasztalata,amit te most elbagatellizálsz.

De férfiak részéről már hozzá szoktam,úgyhogy nem zavar,főként,hogy idővel ők térnek át a hatásomra,nem pedig én.

2014. febr. 12. 17:38
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

(13-as te is összekeversz- nem az 1-es vagyok (csak%azonos)

Meister Eckhart XIII-XIV sz-i domonkosrendi szerzetes. Már elég sok megjelent tőle magyarul is, érdemes olvasni.

A buddhista iratok - most nem részletezem melyek, keresgéljetek, (mind)- a fogantatáshoz teszik a szellem/lélek inkarnálódását - A fogantatás után egy hatalmas építkező munka kezdődik. Az már a szellem jelenlétében és működésében(!) van. Tehát emberré alakul a megtestesülés során, nem lesz véletlenül okapi, onager, vagy katicabogár. Nem kell "gének"re hivatkozni, az a testi vonatkozás. A szellemit nem tudja a sötét inercialitású materialista tudomány fogni.

2014. febr. 12. 17:41
 16/45 anonim ***** válasza:
#9 Nemcsak a megállapításom alapján jutottam erre következtetésre, hanem sok pszichológus kolléga is ezt vallja. De, ha tudtam volna, hogy a lélegzet a megfejtés akkor azt írtam volna banyeg minek nem nekem jutott eszembem, hogy a lélegzet a megfejtés?:D legközelebb óvatosan veszek levegőt nehogy benyeljek egy újabb kellet nem bírnám elviselni. le a kalappal #9-es válaszadó. ;) másrészről nem osztom az észt, csak van egy véleményem tudod? nem vagyok bologató jános.)
2014. febr. 12. 17:41
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaa, ha "sok pszichológus kolléga is ezt vallja" -akkor nem csak te vagy nagyon-nagyon-nagyon okos, Don Spiclike, hanem a sok picológus is.
2014. febr. 12. 17:45
 18/45 anonim ***** válasza:
Ja! igaz most nem hazudsz valóban okosak vagyunk és csak Spiclike vagyok. :D
2014. febr. 12. 17:51
 19/45 anonim ***** válasza:
..és hol a "Don"?
2014. febr. 12. 17:52
 20/45 anonim ***** válasza:

Na a sok hülye pszichológussal engem is hagyjanak.16 évesen megcsináltatták velem a Rorschach tesztet,az a paca teszt.

Az összesben ikreket láttam,(tinikoromban sokat álmodoztam is a nem létező ikertestvéremről) nagy eszükkel a pszichológusok megmagyarázták,hogy ekkora csapás volt számomra a legjobb barátnőmben a csalódás,hogy ezért láttam ikreket az összesben.

Micsoda hülyeség.

4 évvel ezelőtt tudtam meg,ki is forgatott magamból rendesen,hogy valóban ikertestvér vagyok.Kétpetéjű különnemű,halva született a tesóm.Ráadásul abban az időben ritkán tudta ezt meg az anya.Nem kórházban születtem ugyanis.

Pont a héten jutott eszembe a teszt és a sok álmodozás,hogy akkor ezért láttam ikreket az összesben.De a nagy eszükkel ilyen egyszerű dologgal magyarázták azt,hogy ikereket láttam mindegyikben.Holott ez a mély tudatalattim volt.

Azóta persze van egy ilyen pszichológiai ágazat is,itthon Angster Mária csinálja az elveszett ikrek szindróma.Könyvben is megjelent,de még nem merem megvenni,mert felkavar.

MINDENESETRE A PSZICHOLÓGUSOK NAGYON OKOSAK VOLTAK A PACA TESZTEM EREDMÉNYÉBEN MONDHATOM!

2014. febr. 12. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!