Ha van lelek mikor "szall" belenk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A lelkunk fogantatas pillanataban vagy szuletesunk pillanataban szall belenk? Hogy is van ez? Koszonom.2014. febr. 12. 16:12
1/45 anonim válasza:
A legelső lélegzetvételkor mikor megszületsz.Innen a név is a magyarban: lélek-zet.
3/45 anonim válasza:
Láthatod,hogy lélegzet vételt írtam először,csak elfelejtettem pontosabban írni:lélek(g)-zet csak egy betű változott,elég gyakori a szóképzéseknél.
4/45 anonim válasza:
tehát a gyereknek a megszületés előtt fél perccel még nincs lelke, de utána viszont van. Már értem.
5/45 anonim válasza:
A gyereknek természetesen van lelke,csak ahogy kérdező írta,csak még nincs az adott testben,még csak a test közelében van.Kicsit,mint ahogy egy magnó is működés nélküli ,amíg nincs áram alatt.
6/45 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok ezeket honnan szeditek... Mennyi lélekszakértő van már itt. Szóval csak mellette van a lélek, de még nem ment bele. Óriási.
7/45 anonim válasza:
Hát ha kíváncsi vagy kielégítem a kíváncsiságod,honnan veszem ezeket.
Amikor 1 hónapos terhes voltam,hirtelen mintha villám csapott volna belém éreztem,hogy itt van a lányom lelke mellettem.A dolog érdekessége,hogy úgy volt,h nem lehet gyerekem és 10 éve hiába próbálkoztunk.
Hát nem tudom elfelejteni az élményt,azóta vagyok biztos benne,hogy már ekkor itt van a lélek,de valahogy kívül éreztem még.De mindegy ezt nem értheted.A párom sem értette,csak csodálkozott azon,amit mondtam és másfél hónapra rá kiderült,hogy nagyonis volt alapja.
8/45 anonim válasza:
lélegzet szakadok. xD maga a lélek nem létezik pszichológiailag a psziché, érzés , tudat, éntudat. én szerintem a lélek a személyiségre utal olyan, hogy a lélekvándorlás szellem nem létezik "mikor "szall" belenk?" talán akkor amikor kialakul a személyiségünk.
9/45 anonim válasza:
Tehát te a privát, egyéni megtapasztalásod alapján osztod az észt és adod el mint igazságot? Tudod attól, hogy azt hiszed, hogy helikopter vagy, még nem biztos hogy tényleg az vagy. Akkor sem ha 100%-ig meg vagy győződve róla.
10/45 anonim válasza:
2- régen úgy írták: lélekzet:))) "A fogantatáskor kerül a lélekszikra a teremtménybe"- Meister Eckhart.
(DonSpiclike is okos nagyon-nagyon-nagyon, de Meister Eckhart egy fokkal többet tudott:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!