El tudná mesélni valaki, hogy milyen egy ténylegesen beteljesült lélektársi/ikerlángi kapcsolat?
Ugyan, lélektárs, meg ilyen maszlag?
Hülye nőket vezetnek meg vele.
AZ én uccsú "ikerláng" kapcsolatom egy hazug pasi volt, akinek volt felesége is, de a formát jól hozta, hetekig bedőltem neki.
Ébredj fel Királylány!!!!!!
Rengetegen összekeveritek a szezont a fazonnal... Egy kapcsolat vagy szerelem nem azért alakul ki, mert "jaj, ő a lelki társam". Egyáltalán nem. Ezt kéne figyelembe vennetek...
A lelki társi kapcsolatot már az első pillanattól fogva érezni lehet (nem, nem úgy, hogy ránézel egy lányra, és elhatározod, hogy neked ő kell, mert szép, meg a többi). Az a baj, hogy itt érzelmeket kellene megfogalmaznom, de azt nem lehet, illetve nehéz és pontatlan szavakkal leírni. Egyszerűen mintha egy nagyon régen látott ismerősödet találnád meg vagy saját magad egy részét ismernéd fel benne... Akitől nem kérdezel semmit, mégis mindent tudsz, akivel a hallgatás sem kínos, akivel megérzitek, mikor mire gondol a másik... ilyen és hasonlók.
Lelki társi kapcsolat nem csak szerelmet jelenthet, barátságot vagy rokoni kapcsolatot is.
"Minden éppen szerelmes az aktuális szerelmében látja"
Omygod, ebből is látszik, hogy sejtelmed sincs, miről beszélsz. :)
Nekem 1 éve húzódik...
Valahogy nem tudok fennakadni a negatív hozzászólásokon, mert ezt csak az tudja, aki megéli/megélte.
Mi 1 éve kínlódunk. A párom most tart felismerésnél, és az elfordulásnál. Éljük a saját életünket, de sokszor elgurul a gyógyszerünk.
Állítólag minden ilyen kapcsolat beteljesül, a felek fejlődésétől függ, mikor.
Nálunk én vagyok, akinek még tanulnia kell, és a párom sokat segít.
Kérdező: Ti milyen stádiumban vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!