Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mire taníthat engem ez a...

Mire taníthat engem ez a kapcsolat? Hogyan tudom ezt a feladatom megoldani?

Figyelt kérdés

megismertem több, mint 3 éve egy férfit. Életem mindig az elhagyástól való félelem uralta.

Vele sokszor szétmentünk de mindig újrakezdtük. Valahogy egy függőség alakult ki, de szeretetet már alig érzek a dologba, mégis ha külön vagyunk rosszul érzem magam, de vele sem vagyok boldog.

Mélyebbre próbáltam ásni és arra jöttem rá lehet ez egy múltból, akár előző életből származó feladat amit meg kell oldanom. Belecsimpaszkodok, pedig érzem belül nem az én utam. Hogyan lehet ezt a dolgot lerendezni magamban, meditációban vagy hogy? Szakítani nem tudok. Már megtettem, volt hogy 3 hónapot is külön voltunk, de utána újra elkezdődött minden. Kezdem azt érezni ez sokkal összetettebb és számomra egy nagy lecke amit nekem kell oldani de nem megy. Ötletek? Szoktam meditálni, kérem is a segítséget, de eddig semmi előrelépés.

2013. jún. 21. 09:41
 1/5 A kérdező kommentje:
a történeten csak hab a tortán, hogy nem is egy korosztály vagyunk. Én 23 vagyok, ő +20.
2013. jún. 21. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ó, velem pontosan ugyanez a helyzet. Se veled, se nélküled, vele is rossz, de nélküle még rosszabb. Fogalmam sincs, mit akar nekem ez az egész tanítani, csak a szenvedés, az üresség meg a fájdalom van. Próbáltam már én is mindent, agykontrollt, meditációt, regressziós hipnózist, és semmi eredmény. Most pszichológushoz járok, hátha sikerül rájönni, mi okozza ezt a hülye ragaszkodást, és ha ezt már tudom, talán sikerül változtatni rajta.

Egyébként voltam jósnőnél, aki a kártya segítségével érdekes dolgokra világított rá.

De a helyzetet csak te oldhatod meg, pont ez a nagyon kemény benne. Nekem is ezt mondogatják, és nem értik meg, hogy én NEM TUDOK elszakadni tőle, hiába szeretnék. Gondolom veled is ez van. Segíteni sajnos nem tudok, de beszélgethetünk erről, ha akarod, hátha attól jobb lesz.

2013. jún. 21. 10:13
 3/5 anonim válasza:

Áhh megértelek teljes mértékben.

Szóval ez egy régi szitu 2008-ban megismerkedtem a párommal.. először elvoltunk aztán sajnos elkezdett mellettem csajozni végül összejött egy barátnőmmel és kidobott. Persze megbánta és futott utánam. 1.5 évig külön voltunk. Tavaly pedig újra összejöttünk.

Anyukám szerint valami dolgom lehet vele. Úgy mond jobbá tenni az életét a felfogását, segíteni rajta.

Elég negatív volt a felfogása..

Ha gondolod írj priviben és részletesen mindent leírhatok :)

2013. jún. 22. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha valami "indokolatlanul" ilyen erős kényszerként jelentkezik, akkor akár azt is feltételezhetjük, hogy fontos funkciója van. A sornak ezeket a fix elemeit csak elfogadni érdemes, mert jó irányba vezetnek. Legjobb, ha nem szaporítod a szenvedést. Mivel csak magadon tudsz változtatni, épp annyi mozgástered van, amire ez elég. Egyáltalán nem kevés ez a szabadság. Nekem arra elég volt, hogy életem minden meghatározó embere határozottan megenyhült a világ felé, és ronda veszekedések és mocskolások maradtak a múltban, ahová tartoznak. Ma már élünk, nem töltjük az időt szenvedést generáló tévedésekkel.
2013. jún. 22. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
*sorSnak.. bocsi :)
2013. jún. 22. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!