Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem tudok kiverni egyes...

Nem tudok kiverni egyes személyeket a fejemből, évek után sem, míg másokat könnyedén. Lehetséges hogy tényleg dolgom van még velük az életem folyamán?

Figyelt kérdés

konkrétan olyan személy van, akikkel bár nem is volt hosszútávú és mély a kapcsolatunk, de semleges sem volt a viszonyunk, csak a helyzet sosem alakult úgy, hogy szorosabb kapcsolat kialakuljon. Időnként véletlenül is sokszor összefutottunk, de nem is ez a lényeg. Eddig egyikünk sem nyitott konkrétan a másik felé, de engem nem hagy nyugodni egy érzés. Azt érzem, ezzel a személlyel még dolgom van az életben. Nem találkoztunk már elég régóta, de az érzés nem enyhült. Ép ésszel nem tudom felfogni miért érzem ezt, de a szívem valamiért azt súgja hogy tennem kell valamit...csak azt nem tudom mit.

Ez az érzés el fog múlni idővel, esetleg semmi jelentősége, csak nagy hatással volt rám, vagy lehet hogy tényleg van valami dolgom az üggyel?

Butaságnak tartom csak úgy évek után felvenni a kapcsolatot konkrét ürügy nélkül, tehát nem is teszem. Elszalasztok megtenni valamit, amit meg kéne? Vagy a sors úgyis úgy hozza, hogy összefutunk, ha még van dolgunk egymással?

Köszi hogy végigolvastad, és várom az elképzeléseket, esetleg ha veled is történt már ilyen, örülnék ha megosztanád. :)

2013. jún. 14. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, én szoktam hallgatni az ilyen intuiciókra. Tehát az ilyen megfoghatalan bejövő érzések, ezek valamiért vannak, és valami miatt fontosak. Lehet, hogy a végeredmény más, mint amit vártál, de valami jelentősége biztosan van.
2013. jún. 14. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg igen, meg van befejezetlen - vagy el sem kezdett - dolgod veluk.
2013. jún. 15. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen erzesem, de csak a masik nemmel szemben es altalaban utana el is mulik, miutan lefekudtem veluk.

Most ne rohogjetek, tenyleg van, hogy honapokig, sot evekig gondolok az illetore, almodok vele stb es keptelen vagyok elfelejteni.

Ha ujra osszefutunk es ugy alakul a kapcsolat, hogy megtortenik, utana mar el is mulik ez a "nem birom kiverni a fejembol" erzes:)

Olyan is volt hogy evekig kulon orszagban eltunk, esely sem volt, hogy talizzunk, aztan valahogy megis ugy hozta a sors es akkor ugy ereztuk, hogy a sors akarta igy, hogy ez megtortenjen! Aztan elbucsuztunk es mindenki ment vissza elni a kis eletet.

2013. júl. 2. 18:31
 4/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, mar tiz eve nem tudok valakit kiverni a fejembol, nehany honap utan ugyis eszembe jut, vagy en neki akar evek utan is, pedig nem vagyunk kozeli kapcsolatban. Es amikor mar azt hiszem tobbe nem hallunk egymasrol, veletlen osszefutunk vagy jelentkezik. Nem tudom mit gondoljak.
2013. júl. 10. 12:55
 5/5 A kérdező kommentje:
érdekes :)
2013. júl. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!