Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A vonzás tőrvény alapján be...

A vonzás tőrvény alapján be lehet vonzani konkrét személyeket?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most kísérletezek vele, úgy néz ki, hogy sikerrel járok ;)
2012. febr. 20. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
BE!
2012. febr. 20. 08:26
 3/7 A kérdező kommentje:
bár már kaptam tippet de hogyan lehet?
2012. febr. 20. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Én hiszek ebben, nekem be is jött.Például: Elromlott a kávéfőzőm, elmentem egy üzletbe, kinéztem magamnak egyet, azt mondtam, hogy okés, ez az enyém.Elmentem a postára, kapartam egy szuper bankót, nyertem egy 5000-est, visszamentem és megvettem.És ez csak egy példa.Nekem most volt egy ilyen közeli hozzátartozóval egy ideje nem tartom a kapcsolatot.Mostanában a közös képeinket nézegettem, egész nap azon járt az agyam, hogy találkozni akarok vele.Meg is történt, utána felhívott, hogy szeret, hiányzok neki, tartsuk a kapcsolatot:)
2012. febr. 20. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Ha túlságosa hiszel a vonzás meséjében pszichózis alakulhat ki és bevonzod a fehér ruhás embereket!
2012. febr. 20. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erre van egy alapvető képességem, de fogalmam sincs, hogy lehetne tudatosan tenni érte. Amikor elkezdek a "hivatalos" módszerrel vonzani, akkor a sajátom mintha nem működne és így nem is történik meg. Viszont erre az ösztönösre nem lehet koncentrálni, inkább az történik meg ami csak tudat alatt fogalmazódott meg és sose lett kimondva... jó lenne ehhez valami segítség.
2012. febr. 21. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:

5/ válasszal értek egyet.

Ha valamit szeretnél elérni, akkor azt úgy éred el hogy akard és tegyél érte. Bevonzani esetleg egy szimpatikus pasit lehet, na persze ha Te lány vagy illetve meleg. Ahhoz, viszont nem kell csak kellemesen külső és kedvesen Reá nézned.

De pénzt, szerencsét aligha, mint a tv ben sóderolják

2012. okt. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!