Van itt olyan aki alkalmazza a "titkot", vonzás törvényét?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak?
Kérem szkeptikusok,materialisták ne írjanak most nem vitát akarok.
2012. febr. 8. 21:20
1/18 anonim válasza:
A vonzás törvénye olyan értelemben létezik hogy amire figyelsz az a világod :)
2/18 anonim válasza:
A "titokkal" az az egyetlen baj, hogy nem titok. Csak van akiknek van eszük hozzá, hogy boldogan éljenek, és van akiknek meg kell venni azt a hülye könyvet.
3/18 anonim válasza:
++ ezt nem nagyon tanítják könyvekben,neten
4/18 A kérdező kommentje:
Ez a vonzás törvénye segíthet abban, hogy szellemileg fejlődjek gyorsabban?
Például segíthet abban, hogy könnyebben menjen a tanulás?
2012. febr. 8. 21:31
6/18 anonim válasza:
A baràtom. Egyfolytàban ezt probàlja nekem bemagyaràzni, nagyon rá van kattannal a témára és szerintem be is vàlik neki, olyan dolgokat valósit meg, h le a kalappal elõtte.
7/18 anonim válasza:
Egyedül a meditációval fog jobban menni de nem amit találsz neten vag ykönyvekben .) (jótanács)
8/18 anonim válasza:
Ne mondjátok meg neki mert amit két ember tud az már nem titok. Én se rudom de nem is érdekel.
9/18 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindenki alkalmazza:D
Csak éppen nincs tudatában, hogy a rosszat vonzza be.
Pl én ismerem a titkot, és sokszor sikerült magamhoz vonzani a jót, meg mostanság is történnek jó dolgok, de párkapcsolati téren meg negatív lettem, és folyamatosan romlik a kapcsolatom. De a napokban jutott eszembe, hogy alkalmazni kéne újra ezt, hogy tudatosan pozitív gondolataim legyenek, és egy idő után úgyis átállok rá alapból :)
10/18 anonim válasza:
Én alkalmaztam ment egy fél napig aztán vmit elrontottam (komolyan) és most ömlik a sz*r a nyakamba...ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!