Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki alkalmazza...

Van itt olyan aki alkalmazza a "titkot", vonzás törvényét?

Figyelt kérdés

Milyen tapasztalataitok vannak?

Kérem szkeptikusok,materialisták ne írjanak most nem vitát akarok.

2012. febr. 8. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te is alkalmazod, nézd meg már mennyien válaszoltak!
2012. febr. 8. 23:56
 12/18 anonim ***** válasza:

nincs vonzás törvénye, miért nem éltek a való világban?

ha sz.r az életed, akkor változtass rajta, ne baromságokba öld az energiád, mert attól semmi sem fog változni

2012. febr. 9. 08:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is alkalmazom, egyenlőre apróságok jönnek be, de hát még csak most kezdtem :) Igyekszem pozitívan gondolkodni :)

Képzeld, eldöntöttem hogy szeretnék egy állást, leírtam hogy milyen legyen, miket szeretnék, és rá egy napra felhívott egy nő, hogy az egyik álláskereső oldalon látta az önéletrajzomat, és behívtak állásinterjúra :) Tök jó! :D

Amúgy most párkapcsolati szinten szeretnék elérni eredményt, arra koncentrálok :)

2012. febr. 9. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
ezek az álláskereső portálok így működnek, szóval nem látom benne a csodát. azt leszámítva, hogy valakinek egyáltalán még van munkája az országban:D
2012. febr. 9. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

De bírom az ilyen görényeket akik mindíg csak oda szúrják h "ha szar az életed változtass rajta" címszót benyögik azt eleve gyerek koruktól a seggük alatt van minden.Köpedelem...

Megtanultam hogy ha az ember elvan keseredve akkor mindenre képesek...1 darabig.Ebben a hónapban vagy 4 ember hullott el és egytől egyig 20-on akár hány éves volt mert felatták.Hogy ez mind hogy jön ide?Nincs motiváció nincs cél ebbe a k*rva fertőbe csak egymás letaposása a cél és valaki ezt nem bírja.És én igen is hiszek abban hogy mentálisan is oda kell tenned magad.De mikor érzed h nem megy akkor az kegyetlen érzés tud lenni bármi legyen is a cél.

Ha jól tudom tapasztalat meg osztást kértek a kérdésben nem okoskodás.Szóval nekem senki ne magyarázza meg hogy itt minden rendbe van.

2012. febr. 9. 12:51
 16/18 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Akkor én megpróbálok a kérdésedre válaszolni. Igen alkalmaztam már a vonzás törvényét nem is egyszer. Így kerestem pl. munkát, így találtam párt. Ami a legérdekesebb, hogy ezt nem is tudatosan tettem, hanem spontán alkalmaztam és csak a végén jöttem rá, hogy tulajdonképpen én vonzottam be mindent, ahogy szerettem volna. Egyik barátom tudatosan alkalmazta és megtalálta élete szerelmét, a feleségét, akivel azóta is boldogan él két gyermekükkel.

Ha alkalmazod, csak jobb lehet a helyzet, rosszabb nem lesz. Tudod "ártani nem használ".:) Sok sikert.

2012. febr. 9. 20:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy van hisz lassan sorba állnak a szélhámosok és nem kis összegért el is árulják neked a titkot" de tőlem ingyen is megkaphatod itt és most- EZ BABONASÁG ÉS HAZUGSÁG!!
2012. okt. 19. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező-- ne ilyen butaságokban bízz, hanem önmagadban, legyél maga biztos. Mert az emberek megérzik a bizonytalanságodat és így elsiklik mellőled a szerencse.

Legyél makacs és kitartó bármit elszeretnél érni, és ha csak kicsi az a lehetőség amit találsz, azt is fogadd el. De feladni, csodákban reménykedni, az nagyon nagy hiba, mert ezt a csodákban, bevonzásban való hitedet, sajnos már utolsó lehetőségként értelmezte a lelked-- s ezek után is sikertelenségek érnek, összeroppanhatsz.

Kilincselj légy erőszakos, üss oda ha kell!

Valamikor fiatalon, reménytelen volt az életem, albérlet, ami elvitte a fizetésem 50% és egy gyermekkel. A kétségbeesés határán voltam. Aztán bevadultam. Íróasztalokat borítottam a lakás hivatalban, önkényes beköltöző voltam üres új és régi lakásokba, újra meg újra kijöttek lebilincseltek majd elengedtek, mert igazam volt! A megyei pártgyűlésre bementem, megütött a megyei rendőrkapitány, hogy távozzak a panaszaim elmondása nélkül? Úgy rúgtam tökön, hogy összegörnyedt és kivitték a teremből. Igaz lebilincseltek... de én csak visszaadtam önvédelemből a pofont...igy félórán belül elengedtek! DE mivel igazam volt, lett egy kicsi főbérleti lakásom!

S ezzel rendezhettem az életem, nem kellett éhes hassal esténként többé lefeküdnöm.

Na most nem azt sugallta az írásom, hogy ezeket az őrültségeket tedd, hanem azt hogy ha élet-gondjaid vannak akkor kilincselj újra meg újra amíg meg nem unják vagy nem kapnak frászt attól amikor megpillantanak. S csak kapsz segítséget így hamarabb de a csodára várni az előjegyzés az öngyilkosságra!

2012. okt. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!