Van itt olyan aki alkalmazza a "titkot", vonzás törvényét?
Milyen tapasztalataitok vannak?
Kérem szkeptikusok,materialisták ne írjanak most nem vitát akarok.
nincs vonzás törvénye, miért nem éltek a való világban?
ha sz.r az életed, akkor változtass rajta, ne baromságokba öld az energiád, mert attól semmi sem fog változni
Én is alkalmazom, egyenlőre apróságok jönnek be, de hát még csak most kezdtem :) Igyekszem pozitívan gondolkodni :)
Képzeld, eldöntöttem hogy szeretnék egy állást, leírtam hogy milyen legyen, miket szeretnék, és rá egy napra felhívott egy nő, hogy az egyik álláskereső oldalon látta az önéletrajzomat, és behívtak állásinterjúra :) Tök jó! :D
Amúgy most párkapcsolati szinten szeretnék elérni eredményt, arra koncentrálok :)
De bírom az ilyen görényeket akik mindíg csak oda szúrják h "ha szar az életed változtass rajta" címszót benyögik azt eleve gyerek koruktól a seggük alatt van minden.Köpedelem...
Megtanultam hogy ha az ember elvan keseredve akkor mindenre képesek...1 darabig.Ebben a hónapban vagy 4 ember hullott el és egytől egyig 20-on akár hány éves volt mert felatták.Hogy ez mind hogy jön ide?Nincs motiváció nincs cél ebbe a k*rva fertőbe csak egymás letaposása a cél és valaki ezt nem bírja.És én igen is hiszek abban hogy mentálisan is oda kell tenned magad.De mikor érzed h nem megy akkor az kegyetlen érzés tud lenni bármi legyen is a cél.
Ha jól tudom tapasztalat meg osztást kértek a kérdésben nem okoskodás.Szóval nekem senki ne magyarázza meg hogy itt minden rendbe van.
Kedves Kérdező! Akkor én megpróbálok a kérdésedre válaszolni. Igen alkalmaztam már a vonzás törvényét nem is egyszer. Így kerestem pl. munkát, így találtam párt. Ami a legérdekesebb, hogy ezt nem is tudatosan tettem, hanem spontán alkalmaztam és csak a végén jöttem rá, hogy tulajdonképpen én vonzottam be mindent, ahogy szerettem volna. Egyik barátom tudatosan alkalmazta és megtalálta élete szerelmét, a feleségét, akivel azóta is boldogan él két gyermekükkel.
Ha alkalmazod, csak jobb lehet a helyzet, rosszabb nem lesz. Tudod "ártani nem használ".:) Sok sikert.
Kérdező-- ne ilyen butaságokban bízz, hanem önmagadban, legyél maga biztos. Mert az emberek megérzik a bizonytalanságodat és így elsiklik mellőled a szerencse.
Legyél makacs és kitartó bármit elszeretnél érni, és ha csak kicsi az a lehetőség amit találsz, azt is fogadd el. De feladni, csodákban reménykedni, az nagyon nagy hiba, mert ezt a csodákban, bevonzásban való hitedet, sajnos már utolsó lehetőségként értelmezte a lelked-- s ezek után is sikertelenségek érnek, összeroppanhatsz.
Kilincselj légy erőszakos, üss oda ha kell!
Valamikor fiatalon, reménytelen volt az életem, albérlet, ami elvitte a fizetésem 50% és egy gyermekkel. A kétségbeesés határán voltam. Aztán bevadultam. Íróasztalokat borítottam a lakás hivatalban, önkényes beköltöző voltam üres új és régi lakásokba, újra meg újra kijöttek lebilincseltek majd elengedtek, mert igazam volt! A megyei pártgyűlésre bementem, megütött a megyei rendőrkapitány, hogy távozzak a panaszaim elmondása nélkül? Úgy rúgtam tökön, hogy összegörnyedt és kivitték a teremből. Igaz lebilincseltek... de én csak visszaadtam önvédelemből a pofont...igy félórán belül elengedtek! DE mivel igazam volt, lett egy kicsi főbérleti lakásom!
S ezzel rendezhettem az életem, nem kellett éhes hassal esténként többé lefeküdnöm.
Na most nem azt sugallta az írásom, hogy ezeket az őrültségeket tedd, hanem azt hogy ha élet-gondjaid vannak akkor kilincselj újra meg újra amíg meg nem unják vagy nem kapnak frászt attól amikor megpillantanak. S csak kapsz segítséget így hamarabb de a csodára várni az előjegyzés az öngyilkosságra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!