Karmikus kapcsolat? Szerelem? Segítséget kérek!
Van egy férfi akit ismerek tizenéve,akkoriban is nagyon nagy benyomást tett már rám, de valamiért azt gondoltam én nem jöhetnék nála szóba. Közben összejöttem az egyik barátjával, aki később a férjem is lett. Eltelt öt év már mind a kettőnknek volt férj/feleség, gyerek. Egyik nap összefutottunk és nagy vallomás közepette elmondta hogy nem bírja ezt már tovább. Elmondta hogy anno, pont akkor akarta megkérdezni hogy találkozhatnánk-e mikor kiderült hogy összejöttem a barátjával, így nem tette... De azóta is vonzódik hozzám és én is hozzá. Mikor egy légtérben voltunk mindig azt éreztem mintha egy burokban lennénk, de próbáltam bemagyarázni magamnak hogy csak én képzelek ebbe a dologba többet.... Egy ideig viszonyunk volt aztán végetért. Győzött a lelkiismeret!
Eltelt még 8 év én ezalatt elváltam és új kapcsolatom lett ami már 6 éve tart....
Neki is vége lett a kapcsolatának tavaly.
És most újra egymásra találtunk! Most neki nincs senkije, de nekem ott a párom. Viszont olyan érzelmeket táplálok ez a férfi iránt mint szerintem még soha senki iránt...
Van valami oka hogy már harmadjára sodor minket össze a sors? Félek ha ezt most elhalasztjuk nem ad több lehetőséget az élet!
Szerintetek lehet ebből kapcsolat? Még annak az árnyékában hogy a barátja ex.felesége vagyok?
Én hajlandó lennék Ő érte felfordítani az életemet!
Jelen pillanatban olyan érzelmi síkon vagyok, hogy nem merem Neki elmondani hogy szeretem! Pedig soha nem volt gondom az érzelmeim kifejezésével...Pedig már nem vagyok kis tini. Mindketten 30 felettiek vagyunk!
Most annyit tudok hogy jól érzem magam vele és Ő is velem! De nyomaszt ez dolog, én nem vagyok egy csapodár típus a látszat ellenére....
Szeretném tudni hogy mi vár ránk!
De egyet tisztán látok, nem akarom hogy többé ne legyen része az életemnek!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is úgy gondolom, nem lehet véletlen, hogy mindig visszatérünk egymáshoz! Nem beszélünk a jövőröl egyenlőre a jelenben vagyunk... Bár a beszélgetéseinkből kiderül számomra, hogy vannak tevei velem :-)
Voltak félelmeim az elején, hogy ne csak búfelejtőnek keljek Neki. De mára már nincsenek.
A mostani első találkozásunkat is én kezdeményezetem, előszőr még távolságtartó volt, mint utóbb kiderült hogy azért mert nem akarta elszúrni mint annó...
Majd meglátjuk mi lesz velünk!
Én bízok magunkban, és a gondolat a erejében!
Egyszerre érzek szerelmet, barátságot, féltést, jókedvet.....
"De azóta is vonzódik hozzám és én is hozzá. Mikor egy légtérben voltunk mindig azt éreztem mintha egy burokban lennénk, de próbáltam bemagyarázni magamnak hogy csak én képzelek ebbe a dologba többet.... Egy ideig viszonyunk volt aztán végetért. Győzött a lelkiismeret! "
harmadjára?? -azt hittem ilyen csak a mesében van. erős kapocs lehet köztetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!