El tudná mesélni valaki, hogy milyen egy ténylegesen beteljesült lélektársi/ikerlángi kapcsolat?
Ez egy divatos téma, de nincs ilyen.
Sok tökéletes párod is lehet.
EZ csak egy jól hangzó frázis, és minden éppen szerelmes az aktuális szerelmében látja :)
Nem hiszem, hogy a 'natúr' szerelem része lenne, hogy telepatikusan kommunikálsz a másik feleddel :) Az pedig, hogy te még nem éltél át ilyet, nem jelenti azt automatikusan, hogy nem is létezik :)
Kérném, hogy olyanok válaszoljanak, akiknek kézzelfogható tapasztalatuk van a kérdésben. Köszi! :)
De élőbe ismered?
nekem is van egy itt ezo kategoriába ismertem meg egy csaj az..de lehet csak beképzelem hogy lelkitárs nem tudom..de sokszor egyidőben betegszünk le ugyanazt álmodjuk ugyanarra gondolunk..
nahyon kedvelem de lehet én gondolom túl lehet ő nem ezt gondolja..jó beszélgetni vele..
mert egyik sem az :)
de szex az lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!