Miért mindig csak híres emberek "reinkarnálódnak"?
Figyelt kérdés
Utolsó kínai kuli, vagy balkáni kecskepásztor sosem születik újjá?2013. szept. 15. 17:25
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az emberi butaság nincs évszámhoz kötve.
2013. okt. 5. 12:19
13/17 anonim válasza:
Bizony kérdező. Ha valaki elméből él és nem pedig szívből vagy abból hogy a lélekkel való kapcsolatát keresi és akár tagadja a lelke létezését az itt fog még reinkarnálódni több ezer évig akár keserves kínok között, amit simán elkerülhetne egy kis ésszel és nyitottsággal. Nem baj a tagadás és az ellenállás, de tudni kell az árát. Ha most ilyen tagadó vagy, meg lesz a böjtje - amit ráadásul te magad szabsz ki magadnak. Szóval nincs külső büntetés, csak a lelked törvényei.
14/17 A kérdező kommentje:
Egy dolog hinni a reinkarnációban, és más dolog itt gúnyt űzni belőle olyan ostoba kérdésekkel, hogy Én lehettem Napóleon? Én lehettem Attila? Én lehettem Hunyadi Mátyás?
És ha valaki helyreteszi ezeket az unatkozó kisgyerekeket, egyből jöttök ti, "vallásosak", hogy de igaza van. Érted a lényeget?
2013. okt. 5. 19:44
15/17 anonim válasza:
Értem a lényegedet, de a világ nem ilyen fekete és fehér. Én az ilyen kérdéseket komolyan sem szoktam venni, mármint amiről írtál: ha valaki azt kérdezi hogy ő volt e Atilla (direkt 2 l-el írom, bocsi). Az ilyen kérdést feltevők többsége csak trollkodik ha még nem jöttél volna rá, a másik fele meg csak butácska. Na egyik kategória sem Atilla típus. Azért észrevehetnéd hogy mennyi itt a troll, aki semmiben sem hisz csak bomlaszt, és semmi értelmeset nem mond. Amúgy neked volt híres reinkarnációd, kérdező. Most biztos azt kérdeznéd honnan tudom. Pedig nem olyan nehéz utána nézni.
16/17 anonim válasza:
Akkor még kevés reinkarnációs történetet hallottál!Vannak szép számmal olyanok is, akik nem voltak híresek, nehéz életük volt, mégis visszaemlékeznek rá.
17/17 anonim válasza:
#13, én elméből élek, és nagyon jól érzem magam. Ha tényleg van reinkarnáció, és ennek az a "büntetése", hogy itt fogok reinkarnálódni, akkor jó úton vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!