Pár órája meghalt nagypapám. Nem vagyok egy városban vele, hogy tudnék elbúcsúzni tőle?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok elutazni a munka miatt, hiába próbáltam, nem engedik. Nem voltam vele a halálakor, hirtelen jött. Igazából még fel sem fogom, sírni se tudok még annyira, emiatt lelkiismeretfurdalásom is van. Kapcsolatba tudok lépni vele valahogy? Egyébként nagyon rémísztő, hogy tegnap előtt éjjel ugyanazt álmodtam, mint mikor két éve mamám meghalt. Rossz érzésem is volt, pedig én soha nem emlékszem az álmaimra...2013. aug. 25. 07:42
11/11 kavinton12 válasza:
Ha jól tudom a munka törvénykönyve szerint ilyenkor 2 nap rendkivűli szabadságot kell adjanak ha kérik.Ez a két nap ugy rendkivüli hogy levonodik a meglévő szabadságokból,csak azért rendkivüli mert nem tagadhatják meg a kiadását.Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!