Nagypapám mikor fog reinkarnálódni? Vagy még korai?
Először is leszögezném hogy kb 4-5 éve hiszek a újjászületésben, és amióta meghalt nagypapám még biztosabb vagyok benne!
Szóval 10 napja halt meg a nagypapám! Mamám karjai között hirtelen szívrohamban, akkora értem haza amikor már a földön feküdt nyitott szájjal és szemmel. Fal fehér volt.
Sírok szinte naponta 20 éve ismertem vele laktam stb.. én biztos vagyok benne hogy a lelke most még egy alkalmas test születésére vár. Mamám is mondta hogy amikor összeesett a karjai között akkor 2 köhögött vagy olyan volt mintha kifújta volna a levegőt szerintem olyankor ment el a lelke!
Szerintetek mikor fog új testben megszületni? A lelke akár ennyi idő alatt is találhat testet?
És még egy kérdés hogy ha igen akkor mennyi az esély rá hogy még ebben az életben meg fogom őt ismerni?
Bár én hiszek a reinkarnációban, mégsem látok rá sok esélyt, hogy megismered, vagy arra, hogy ő emlékezni fog. A reinkarnáció lényege az új kezdet, tiszta lappal indulhat mindenki, a multat maga mögött hagyva, csak a tapasztalatok maradnak meg a lélek számára, az emlékek a tudatig nem jutnak el, azt csak a tárháztudat őrzi.
Mindkettőtök érdeke, hogy ezt ne kutasd, te képzeld csak el milyen lenne, ha valaki felkeresne azzal, hogy te voltál múlt életedben az apja és tegyük fel, hogy nem voltál valami jó ember, akkor a mult életed terheit is a válladon kellene cipeld. Túl sok 2 életnyi bűntudat, egy emberöltőre. Válaszolva a többieknek, úgy jut lélek mindenkinek, hogy, minden lélek folyamatosan fejlődik. így a nagyon primitív emberek előző életükben lehettek állatok. Ne hidjétek el amit biblia állít, hogy véget ért a teremtés.
Kedves kérdező sajnálom hogy nem tudtam segíteni
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!