Szerintem ezt nem lehet befolyásolni, lehet hogy következő életedben egy tál pacal leszel.. :D
2011. aug. 22. 12:14
2/17 A kérdező kommentje:
Ja és pont egy macska enne meg :D
2011. aug. 22. 12:30
3/17 anonim válasza:
Szívjál kicsit több füvet.
2011. aug. 22. 18:41
4/17 anonim válasza:
Csak nehogy egy kiherélt, éhező kóbor macska legyél. =D
2011. aug. 22. 23:16
5/17 anonim válasza:
ez meg mi kérdés ? xD... )ha ugyis tod h nemkapszrá értelmes választ) hidd el macsakaként se jobb.. belegondoltál a hogy bolhákkal lesz tele a tested vagy könnyebben megbetegedhetsz??
2011. aug. 22. 23:27
6/17 anonim válasza:
először én is light drogokat akartam javasolni.
aztán elolvastam a kisbetűs részt.. figyelj Kérdező, erre az emberi lét is tökéletesen alkalmas. oké, hogy dolgozni kell, meg fiatal korban pár évet tanulni, de egyrészt már ma is fetrenghetsz hússal jóllakva, hétvégén egész napod ott lesz.. ez már egy életcél!
ha meg gazdag leszel, ugye nem kell mondanom, hogy pontosan azt teheted mint amit leírtál.
pippantsd le a dalai lámát. ő majd tesz vmit az ügy érdekében
2011. aug. 24. 02:33
8/17 anonim válasza:
Nem születhetsz macska testbe, mert teis benne vagy az isteni tervben, és lehet hogy már voltál!!!!
2011. aug. 26. 10:26
9/17 anonim válasza:
de lehet, hogy nem volt!
"de-vel nem kezdünk mondatot"
2011. aug. 26. 10:31
10/17 anonim válasza:
Elvileg, ha úgy éled le az életedet, hogy alapesetben emberként reinkarnálódnál, akkor ha halálodkor egy élőlényre gondolsz, azzá születsz újjá. Elnézve a szöveged, ha van is reinkarnáció, te nem az leszel, ami szeretnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!