Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy öngyilkos lélek is reinkar...

Egy öngyilkos lélek is reinkarnálódik?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 20:50
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
74%

A reinkaráció elméletével az a baj, hogy annyival több

Ember halt meg, mint amennyi most van, hogy nem tud mindenki ujraszületni, vagy baromi nagy dugó van.

(állat képében azért nem lehet újraszületni, mert az állatoknak kollektív tudatuk van.

2013. aug. 20. 08:58
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az annyival több ember halt meg, mint amennyi most él érvvel pont az a baj, hogy ha feltételezzük, hogy létezik a reinkarnálódás, akkor azok a lelkek folyamatosan visszatértek. Vagyis majdnem mindenki, minden generációban meghalt egyszer. Inkább pont az lehetne egy érdekes kérdés, hogy honnan jönnek új lelkek. Mert egyszerre sosem élt annyi ember a Földön, mint most (7 milliárd ember). Talán nem is jut minden emberi testnek lélek. Ez megmagyarázná a sok lelkifurdalás nélküli aljas gazember létezését. De csak akkor, ha valóban létezik a lélek és a lélekvándorlás.

A lélekvándorlásban hívők szerint az öngyilkos is visszatér, valószínűleg ugyanarra a szintre, ahol elbukott.

2013. aug. 20. 10:50
 13/31 IamME21 válasza:
100%
Felejtsétek el a teret és az időt, ha reinkarnálódásról van szó. Bárhova születhetsz. Lehet, hogy ha most megölöd magad, az 1880-as évek Párizsába reinkarnálódsz. A tér-idő, mint olyan, csak a mi életünkben létezik, és ha létezik reinkarnálódás, kétlem, h az követné a földi élet törvényeit.
2013. aug. 20. 12:08
 14/31 anonim ***** válasza:
87%

Az öngyilkos is reinkarnálódik. Állat testbe egy ember nem tud, nem képes reinkarnálódni, mivel az állati test nem bírja el az emberi lelket. Picit másképp épül fel a kettő és más a származása is.

Az öngyilkos lélek, picit tovább "bünteti magát" a túlvilágon és azután egy extra karmával születik le. Amit fel kell oldania, megoldania.

2013. aug. 20. 13:25
 15/31 anonim ***** válasza:
77%

Reinkarnáció?

Van-e benne ráció?

Százötven éve

Fojt testem vére,

De lelkem újra itt van,

S e kérdés komolytalan!

Üdv: Petőfi Sanyi a.k.a Petrovics Sándor.

u.i.: Bocs, a sok versért, amit meg kell tanulni :/ akkoriban bezzeg nem fizettek ki rendesen!!! Most meg nem hiszik el, hogy visszatértem és nem adják meg a szerzői jogot.... Hová süllyedt dicső nemzetünk?!

2013. aug. 21. 11:00
 16/31 anonim ***** válasza:

Annyi megjegyzésem lenne, hogy abban sem lehetünk 100% biztosak, hogy létezik lélek és reinkarnáció és abban sem, hogy nem léteznek ezek a dolgok.

Pont amiatt, ha nem létezik, inkább kitartok a végsőkig és túlélek, akármilyen sz.r is a helyzet, vagy akármilyen depis vagyok. Mert mi van, ha mégis csak ez az egy életünk, ez az egy lehetőségünk van? Voltam már régen olyan helyzetben , hogy azt hittem, a legjobb lenne, ha kiszállnék az élet nevű játékból. De rájöttem, hogy az élet nem egy rosszul sikerült játék, hanem komoly dolog. Kitartottam és jobb lett. Enyhült, később elmúlt a mély depresszió, igaz lassan, és sokat javult a helyzet, egyenesbe jött az életem. Ha viszont létezik a reinkarnáció, akkor meg azért érdemes végigcsinálnunk, mert akkor meg az a feladatunk, hogy helyt álljunk és végigcsináljuk ezt az életünket.

2013. aug. 21. 22:16
 17/31 anonim ***** válasza:
64%
Az öngyilkos lélek is reinkarnálódik,csak előbb meg kell tisztulnia,ezért a purgatóriumba kerül.Utána újra leszülethet,csak nehezebb sorsa lesz(betegen születik vagy rossz körülmények közé,meg kell oldania az előző életéből jövő dolgokat). Azt nem tudom,születhet-e állatként újjá.Eddig úgy tudtam,hogy abban az esetben születhet állatként újjá egy ember,ha nem élt emberhez méltóan az életében,de itt azt írta valamelyik válaszoló,hogy egy állati test nem bír el egy emberi lelket,szóval nem tudom...:/
2013. aug. 21. 22:50
 18/31 anonim ***** válasza:
24%

Először is kérdező a reinkarnáció az egy hazugság.

Az élet egyszeri és megismételhetetlen!!! Tehát vigyázz reá!!!!!

az öngyilkosság az egy beszűkült tudatállapot miatt történik sajnos, pedig nagyon nagy butaság elkövetni! mert lehet hogy ma nagyon nehéz, lehet hogy ma csalódtunk, lehet hogy túl sok fájdalmat él át az ember, DE a jövő sok szépet, és boldogságot is tartogathat!

Ha annyira nehéz a jelen, hogy elviselhetetlen, akkor segítségért kell fordulni egy pszichológushoz!

2013. aug. 22. 10:09
 19/31 anonim válasza:
igen lehet
2013. aug. 24. 01:25
 20/31 anonim ***** válasza:
34%

Miért nem igaz a reinkarnáció egyáltalán?

Aki ezt kitalálta és akik ma is sóderolják, azoknak fogalmuk sincs arról mit lehet léleknek nevezni az életben.

Tehát fogalmuk sincs a lélek valódi létezéséről, milyenségéről-- de azért belegyömöszölnék egy parányi újszülöttbe. Mert ugye lehet hogy különböző nagyságú lelkek távoznak viszont a magzatok meghatározottan csak kicsi méretűek.

Mit nevelhetünk léleknek? Először ezt kell felismerni!

Léleknek AZ a fizikai lét nevezhető, amely ott van a testben amikor élő és amely nem található a testben amikor holttá vált.

ez pedig egy emberi formációt át és körbe szövő energia hálózat. Amely benne van az ivarsejtekben, benne az első sejtekben a sejt tudatában a testet formázó tudatban majd együtt formálódik és növekszik a parány testtel-- aztán megszületik és amíg növekszik a test addig a lélek vele együtt növekszik méretileg és erőben. Egy 180 magas emberi testben 180 magas a lélek energia hálózata is!!

A test-halál után ez szakad ki és tér meg a Föld szívébe az Teremtő energiához, azzal eggyé válva magas feszültségű isteni Teremtő energia válik belőle.Megszűnik az "ÉN vagyok" -- már ezért se igaz a reinkarnáció.

Nincs pokol és nincs alvilág és nincs mennyországa.

A Földünk van és azon az élet, amely minden fajnak egyszeri és megismételhetetlen!

2013. aug. 24. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!