Lehetséges, hogy macska voltam előző életemben?
Figyelt kérdés
Rajongok a macskákért. Sok szintén macskarajongóval beszéltem már, de én valahogy másképp szeretem a macskákat. Alapjába véve az állatfajt tisztelem és becsülöm, és különlegesnek tartom. Gyerkekoromban mindig voltak állataink, macskáink is, így volt időm figyelni az állatokat. Viszont a mélyebb kapcsolatra csak az utóbbi években tettem szert. Egyetlen macska van, akivel különlegesnek mondhatom viszonyomat, társnak, egyenrangú félnek tekintem. Sokakkal ellentétben én nem gügyögök a macskámnak, nem dögönyözöm, nem etetem. Halkan szólok hozzá, és kérem meg valamire, normális hangsúlyban mintha emberhez beszélnék. Figyelem a viselkedésüket és a kommunikációjukat. Úgy vettem észre igenis hálás teremtmények, de csak annak aki tényleg a legnagyobb nyitottsággal figyel rájuk. Én egyszer megbántottam a macskámat, és sírva kértem tőle bocsánatot. Gondolatolvasó, kitalálja mire gondolok, és én meg azt, hogy ő mire gondol. Mélyen együttérzek ezekkel az állatokkal, és intuíció alapján tudom mi a helyes. Az emberi lényt, habár én magam is ember vagyok, sűrűn "az ember" "az emberi faj"-ként írom le. Utálom amikor háziállatokra a kedvenc szót használják, és utálom a "szobatigris" megnevezést, amit a házimacskára alkalmaznak. Mindenfajta "cukimukizást" stb-t gyűlölök, mint ahogy a kiállításokkal sem értek egyet. A "szobatigris" megnevezést azért se szeretem, mert hülyeség. A macska mozgása teljesen különbözik akár csak egy kölyök tigris mozgásától is, ez az ugrásokban nagyon jól megfigyelhető. A saját macskám annyira szeretem, hogy néha szétvet tőle az energia és könnybe lábadnak a szemeim. A macskámat pedig soha nem tanítottam semmire, mégis visszahúzza a karmait - nem csak játékkor - fegyelmezésnél is, azaz amikor engem próbál fegyelmezni. Hátborzongató érzés ez, amikor tudod hogy simán szétharaphatná a bőröd, de nem teszi, mert valójában sérülést se akar okozni neked. És még sorolhatnám a kötelékeinket. Egyszerűen mély együttérzés, és megértés alakult ki bennem a macskák iránt, ami túlmutat összes eddigi "állatszeretetemen. Szinte a zsigereimben érzem "a macskát".2013. jan. 31. 00:26
11/15 A kérdező kommentje:
A személyiségem azért hasonló a macskák alaptermészetéhez, mert egyrészről nem vagyok egy társasági típus (pl utálok cspatban dolgozni, vagyis utáltam). Uátlom ha nagy körülöttem a nyüzsgés-forgás. Gyöngéden és halkan szoktam szeretni, és ragaszkodó vagyok ahhoz, akit megkedveltem. Ellenben hideg és távolságtartó azokkal akiket nem ismerek. Szeretek éjjel fent lenni, és a nap felét átaludni.
2013. febr. 3. 01:14
12/15 bestest válasza:
Ember vagy, nem macska, úgyhogy menj emberek közé. A macskádat attól még ugyanúgy szeretheted.
13/15 Thyl válasza:
Érdekes a videó, jó az ilyen kapcsolat, persze csak ha nem esik túlzásokba,egy egészséges egyensúly megtartása azértfontos, de azért jó,hogy ilyen is van.
14/15 nagylzs válasza:
Lehetséges, de nem valószínű.
Aki meg azt írta hogy nincsenek előző életek, annak ezúton üzenem hogy ez hit, és egyéni meggyőződés kérdése. Max. azt mondhatod, hogy te nem hiszel benne.
15/15 anonim válasza:
Lehetséges,hogy egy ilyen fajhoz tartoztál régebben
Ha abban hiszel,hogy van lélekvándorlás,akkor azt is tudhatod,hogy nemcsak emberek léteznek az univerzumban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!