Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy macska...

Lehetséges, hogy macska voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
Rajongok a macskákért. Sok szintén macskarajongóval beszéltem már, de én valahogy másképp szeretem a macskákat. Alapjába véve az állatfajt tisztelem és becsülöm, és különlegesnek tartom. Gyerkekoromban mindig voltak állataink, macskáink is, így volt időm figyelni az állatokat. Viszont a mélyebb kapcsolatra csak az utóbbi években tettem szert. Egyetlen macska van, akivel különlegesnek mondhatom viszonyomat, társnak, egyenrangú félnek tekintem. Sokakkal ellentétben én nem gügyögök a macskámnak, nem dögönyözöm, nem etetem. Halkan szólok hozzá, és kérem meg valamire, normális hangsúlyban mintha emberhez beszélnék. Figyelem a viselkedésüket és a kommunikációjukat. Úgy vettem észre igenis hálás teremtmények, de csak annak aki tényleg a legnagyobb nyitottsággal figyel rájuk. Én egyszer megbántottam a macskámat, és sírva kértem tőle bocsánatot. Gondolatolvasó, kitalálja mire gondolok, és én meg azt, hogy ő mire gondol. Mélyen együttérzek ezekkel az állatokkal, és intuíció alapján tudom mi a helyes. Az emberi lényt, habár én magam is ember vagyok, sűrűn "az ember" "az emberi faj"-ként írom le. Utálom amikor háziállatokra a kedvenc szót használják, és utálom a "szobatigris" megnevezést, amit a házimacskára alkalmaznak. Mindenfajta "cukimukizást" stb-t gyűlölök, mint ahogy a kiállításokkal sem értek egyet. A "szobatigris" megnevezést azért se szeretem, mert hülyeség. A macska mozgása teljesen különbözik akár csak egy kölyök tigris mozgásától is, ez az ugrásokban nagyon jól megfigyelhető. A saját macskám annyira szeretem, hogy néha szétvet tőle az energia és könnybe lábadnak a szemeim. A macskámat pedig soha nem tanítottam semmire, mégis visszahúzza a karmait - nem csak játékkor - fegyelmezésnél is, azaz amikor engem próbál fegyelmezni. Hátborzongató érzés ez, amikor tudod hogy simán szétharaphatná a bőröd, de nem teszi, mert valójában sérülést se akar okozni neked. És még sorolhatnám a kötelékeinket. Egyszerűen mély együttérzés, és megértés alakult ki bennem a macskák iránt, ami túlmutat összes eddigi "állatszeretetemen. Szinte a zsigereimben érzem "a macskát".
2013. jan. 31. 00:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A személyiségem azért hasonló a macskák alaptermészetéhez, mert egyrészről nem vagyok egy társasági típus (pl utálok cspatban dolgozni, vagyis utáltam). Uátlom ha nagy körülöttem a nyüzsgés-forgás. Gyöngéden és halkan szoktam szeretni, és ragaszkodó vagyok ahhoz, akit megkedveltem. Ellenben hideg és távolságtartó azokkal akiket nem ismerek. Szeretek éjjel fent lenni, és a nap felét átaludni.
2013. febr. 3. 01:14
 12/15 bestest ***** válasza:
Ember vagy, nem macska, úgyhogy menj emberek közé. A macskádat attól még ugyanúgy szeretheted.
2013. febr. 3. 04:08
 13/15 Thyl válasza:
Érdekes a videó, jó az ilyen kapcsolat, persze csak ha nem esik túlzásokba,egy egészséges egyensúly megtartása azértfontos, de azért jó,hogy ilyen is van.
2013. febr. 4. 01:34
 14/15 nagylzs ***** válasza:

Lehetséges, de nem valószínű.

Aki meg azt írta hogy nincsenek előző életek, annak ezúton üzenem hogy ez hit, és egyéni meggyőződés kérdése. Max. azt mondhatod, hogy te nem hiszel benne.

2013. febr. 7. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehetséges,hogy egy ilyen fajhoz tartoztál régebben

[link]

Ha abban hiszel,hogy van lélekvándorlás,akkor azt is tudhatod,hogy nemcsak emberek léteznek az univerzumban...

2013. febr. 13. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!