Lehetséges, hogy macska voltam előző életemben?
Szia! Milyen az ha dorombolsz, kihez dörgölöd az orrod?Milyen érzés négykézláb lenni?Ilyenkor egyébként macskának is érzed magad?Ez nem furcsa a környezetetdnek, ők miket mondanakilyenkorű? Nyávogni nem szoktál?mert azt amúgy többen csinálják az emberek között,van ilyen ismerősöm. A szemed amúgy macskás?
Egyébként kérdésedre válaszolva: nem lehettél,mert az ember magasabb tudatszintű,ezért emberből ember lesz,állatból állat. Remélem azért ez nem baj,légy büszke rá,hogy embernek születtél.
Egyébként tök jó,hogy ilyen a kapcsolatotok, de ebben nincs valami menekülés?az emberekkel is jól kijössz,vagy távolságot tartasz?
Üdv
Az első válaszolónak üzenem, hogy ez ugyanolyan elméleti szintű kérdés, mint a keresztény vallással kapcsolatos kérdések, mert senki, még Te se tudhatod mi az igazság valójában. Véleményem szerint az az igazság ami az ember szíve legmélyén gyökerezik, de ha ezt agresszíven és utálkozva próbálod rátuszakolni másokra nagyon rossz úton jársz!
Szia, Thyl
Hát, végülis igen, jobban belegondolva ez így logikus.
Távolságot tartok az emberekkel, de azért nem vagyok egy Maugli :P Bár tény, hogy nagyon sok időt töltök egymagam, és nincsenek barátaim...
Ezeket a macskás tulajdonságokat meg csak a macskámmal csinálom. :) Mivel nem sűrűn vagyok emberek között, ezért nem is nagyon van ki előtt feltűnni ezzel... De igen, azt hiszem macskának érzem magam ilyenkor. :) Nyávogni néha szoktam, de ezt is csak a macskom jelenlétében. Dorombolás meg... Azt meg csakúgy, a torkommal csinálom valahogy. állítólag szép szemem van, zöld színű. Valaki szerint a hangom és a beszédem kiscicára emlékeztet (nem tudom hogy érti, de nagyon szereti).
Szerintem igen is van előző élet. Ember, csak ember lehet.
Lényege, hogy amit most ártasz a másik embernek, következő életedben ugyan ezt el kell majd szenvedni. Ezért is van a sorsunk előre megírva, de a többi az a mi saját akaratunk, úgy viselkedünk ahogyan akarunk, de ezért megint a következő életbe felelünk. Mi saját magunkat ítéljük el.
Szia Macsek!
Nincsenek barátaid?Azért az durva, próbálj meg nyitni azért az emberek felé. Írod,hogy nem vagy emberek közt, azt hogyan alakítottad ki,hány éves vagy és mit csinálsz?Érdekes. Ez a macska jól "elfoglal" téged. Nem féltékeny másokra?Amikor "macskulsz",akkor az összes társasági igényedet kiéled?
Érdekelnének a válaszaid, akár priviben is.
Mindenesetre nagyon aranyosak ezek a szokásaid (nekem bejönnek), de valamit lehet hogy máshogy kéne csinálnod.(azért ezt a macskád meg ne hallja:) )
http://www.youtube.com/watch?v=zuiKbnA3w0Q
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=q-H2Lil8zu8..
Én is ilyen vagyok nagyjából mint ez a fiú. És pont ilyen boldog is szoktam lenni a szeretettől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!