Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vipassana meditáció Békés...

Vipassana meditáció Békés megyében?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani nekem vipassana meditációt oktató helye(ke)t vagy oktatókat Békés megyében? Esetleg valami lehetőséget önálló tanulásra?

2012. dec. 29. 11:37
1 2
 11/16 Komplikato ***** válasza:

Azért a 10 napos tanfolyamon ha a harmadik napon már nincs semmi olyan tapasztalata a résztvevőnek, ami a gondolatai és érzelmei kicsapongását bizonyítja, akkor valamit nagyon rosszul csinált. Szerintem.

Kedves kérdező, nem lenne egyszerűbb megkérdezni a Vipassana Alapítványtól? Elküldöm az egyébként se titkos mail címüket privátban.

2013. jan. 14. 23:32
 12/16 mustafa33 ***** válasza:
Komplikato, igen, ahogy írtad. Ezért írtam, hogy a tíz napos tanfolyam nem elég, hogy ehhez 100 és 100 órák kellenek. Csak az anna-pannához, nem beszélve a többiről. A10 napos tanfolyam csak irányt mutat, de nem tanít meg, Vagy akkor már gyakoroltnak kell lenni az anna-pannában (legalább a 11 órás totál kikapcsolt lótuszban, ami nem kutyafasza).
2013. jan. 15. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem haragszik meg rám senki, amiért ide írtam...

Nekem is tudnátok válaszolni? Kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5589..

2014. ápr. 20. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
mustafa33! Írtad: "Addig is gondolkodj a fogadalmon." Milyen fogadalomról van szó konkrétan? Köszi!
2016. jún. 20. 06:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Az anna-pannáról írsz részletesen?
2016. jún. 20. 06:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Most úgy megtaláltam: "Anapana" - azért írj kérlek, ha ráérsz!
2016. jún. 20. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!