Ti mit gondoltok, a droghasználat közelebb vihet Istenhez, vagy csak ellök tőle?
Én a füvet próbáltam, nem jött be igazán, pedig a kreativitásomat jó lenne egy munkamegbeszélésen előhozni, viszont ahhoz normális cannabis sativa kéne.
A pszilocibin gomba mindenképpen érdekelne, maga az újfajta megtapasztalás keltette fel a kíváncsiságomat legjobban. Istennel szerintem nem lehet beszélni, inkább csak a szer alatt kiváltott hatás igazából a labilis emberi elme drogok által kialakuló ideiglenesen kivetülő délibábja. Viszont a tudatalattival már érdemes beszélgetni, nekem egyszer egy tudatos álomban sikerült, de nem tudtunk túl hosszú dialógust folytatni.
Amúgy a cigi, pia nem kábítószer, a kábítószer szó egy jogi fogalom, amely alatt olyan drogok értendők, amelyeket az állam betiltott még otthoni fogyasztás céljára is.
Jelenleg a salvia sem kábítószer még, bár erős korlátozások közé esik.
Most nem olvasom végig az össze választ, de a lényeg ennyi:
Tulajdonképpen igazad van, DE csalásnak számít, és állítólag a lelket is károsítja, vissza löki a karmádat (ha már úgyis ebben a topicban vagyunk).
Kedves kérdező!
Nem tudom, hogy olvasol-e még.
Én szoktam kapni különböző szereket, orrba szoktam felszívni, de ahonnan kapom, nem tudják megmondani nekem sose hogy mi az éppen...Van, hogy erősebbet, van hogy gyengébbet, de van hogy olyat kapok ami semmit se ér.
Én nagyon sok mindenre rájöttem, nagyon sok mindent tanultam a fogyasztás során, tudom használni, kezelni de persze mindig van mit tanulnom még de egyre jobb "eredményt" érek rá. Én mindenben egyetértek ahogyan írsz, ezért is írok én is. Tele van sajnos olyan hülye emberekkel, akik nem is próbálták és elítélik, az ilyenektől falra tudnék mászni, baromi idegesítő!
Sokan nem tudják használni, csak addig jutnak el, hogy "jó" azt annyi de nem tudják hogy mit kezdjenek az egésszel, na ezek a "gyengék". De sajnos azokat is elítélik többségében akiknél más a helyzet de én teszek rájuk magasról. Én tudom hogy mit érzek és mit tapasztalok....stb.stb.
Ha gondolod, írj privátban egy levelet, örülnék neki!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!