Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Erdekelne, hogy ti mit gondolt...

Erdekelne, hogy ti mit gondoltok mi van a halal utan?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 15:28
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
71%
Igen érdekelne téged, hogy mit gondolunk mi van a halál után.
2012. ápr. 24. 15:37
 2/25 anonim ***** válasza:
0%
Emésztés.(Halal=étel) A halál az mindjárt más.Akkor is,kivéve,ha elhamvasztatod magad.
2012. ápr. 24. 16:18
 3/25 anonim ***** válasza:
"Szép csendesen kivisznek a temetőbe..."
2012. ápr. 24. 16:34
 4/25 anonim válasza:
80%
Az örökkévalóságig tartó Fidesz kampány a Hell energiaital támogatásával.
2012. ápr. 24. 16:41
 5/25 anonim ***** válasza:

A materialisták szerint semmi. A halállal véget ér az ember, mint biológiai lény. Azok, akik hisznek a lélekben, szellemben stb., úgy vélik, a lélek egy új dimenzióba kerül. A zsidó-keresztény-muszlim kultúrákban a lélek a pokolba vagy a mennybe (esetleg a tisztítótűzbe) kerül. Aki a pokolba kerül, annak annyi.

A keleti kultúrák szerint a bardoba (köztes létbe) kerül a lélek, ahol a karma törvényei szerint módja nyílik reinkarnálódni.

A spirituális hipnoterápiát gyakorlók és az abban hívők szerint a szellemvilágba kerül a lélek és ott dekkol, amíg kedvet nem érez az újabb reinkarnációra. (Ld. dr. Michael Newton: Lelkünk útja (I-IV. kötet)

2012. ápr. 24. 16:47
 6/25 anonim ***** válasza:
Hiszek abban, hogy a lélek halhatatlan, számomra ez a legmegnyugtatóbb. :-)))
2012. ápr. 24. 17:19
 7/25 anonim ***** válasza:

Én tegnap vettem meg ezt a könyvet: [link]

Mindig is érdekelt ez a téma, de életemben nem olvastam még róla semmit. Mostanában kezdett bővebben is foglalkoztatni a dolog.

Nem tudom amúgy, hogy mit is higgyek. Talán van, talán nincs. Minden esetre elég megdöbbentő dolgok vannak és lesznek elvileg. A szellemekben hiszek, de maga a további életben nem tudok maximálisan.

[link] itt is elég durva dolgok vannak.

2012. ápr. 24. 17:34
 8/25 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is érdekelne téged.
2012. ápr. 24. 18:20
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném hinni, hogy van valami a halál után. Most halt meg egy nagyon jó barátom, hinni akarok abban, hogy nem csak ennyi jutott neki. :(
2012. ápr. 24. 20:25
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de parázok tőle,mint az állat.Nem akarom átélni a halál pillanatát,pedig sajnos túl kell esni rajta.Remélem a lélek tovább él,és nem az van hogy tényleg nincs utána semmi.
2012. ápr. 24. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!