Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Erdekelne, hogy ti mit gondolt...

Erdekelne, hogy ti mit gondoltok mi van a halal utan?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 15:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Tiszteletem!

Nem érdemes tartani tőle, hiszen minden egyes perc, amit félelemmel áldozol neki csak időpocséklás. Ráérsz te még ha majd el jön az idő és akkor sem kell félned, mert a test mulandó, míg a lélek tovább áll. :) Addig is, élj olyan büszke életet, amire még akkor is csak mosolyogva fogsz vissza gondolni. :)

2012. ápr. 24. 22:05
 12/25 zeronibble ***** válasza:
Felébredsz.
2012. ápr. 25. 10:48
 13/25 kissemmiség válasza:
74%

Szia!

Az emberek kitalálnak és irnak egy rakatt dolgot arról hogy mi a halál. A halál az én szememben a reprodukció megszünése. Mi az élet? Maga a reprodukció, az atomok olyan vegyületekké állnak össze amelyek "legyártják magukat ujbol és ujbol" körbe nézel és azt látod hogy minden amit élőnek tartunk ezt csinálja. Hova fér el a lélek?

Kérdem én mi különbség van egy ember és egy csirke között? Lényegében az intelligencia, és mi az intelligencia? Egy fajta reprodukcio, hisz mi emberek megtanulunk beszélni járni, gondolkodni egymástól ugy h reprodukáljuk tetteiket ezáltal tanulunk. Lényegében egy ember halála és egy csirke halála közt a természetben nincs különbség. Szerintem valójában ezek után nem az a kérdés hogy "mi az élet értelme" hanem az hogy: számít-e valamit is h van? Mert hogy semmit, ha nem lenne azt sem vennénk észre.

Mi van a halál után, ugyan az mint az élet után. Semmi.

Az emberek többsége nem fogadja el ezt és egy magassabb szintű "dologban" akar hinni, ami nem is bizonyított. Így könnyebb elfogadni h ennek a körforgásnak nincs értelme, csak van és kész. Ez a tény pedig túlságosan félelmetes hogy elfogadjuk mi intelligens élőlények.

2012. ápr. 30. 09:29
 14/25 zeronibble ***** válasza:
A "semmi se lesz" ugyanúgy bizonyíthatatlan. Nincs értelme ragaszkodni hozzá. Ha nincs igazam, akkor természetesen várom a bizonyítékot.
2012. ápr. 30. 16:43
 15/25 anonim válasza:
0%
hülye a kérdés. mindennek van eleje és vége, ok-okozata, stb. na most még az életről sem tudjuk van-e lényege vagy célja,értelme, vagy csak úgy van, akármelyik is, nem tudjuk így még a gondolat is felesleges és megalapozatlan a halál kapcsolatban vagy ami utána van (még leírni is hülyeség) a vallások pedig azért találták ki (pontosabban az a néhány idióta)hogy létezik reinkarnáció,mennyország (bizonyíték??) hogy ne rettegjünk az életünkben a haláltól. és hogyne tegyünk fel ilyen hülye kérdéseket ...
2012. máj. 1. 13:22
 16/25 anonim válasza:
Mivel én hiszek egy esetleges túlvilágban nos gondolom, hogy valóban létezhet egy un lélek vagy lélekvándorlás! Nem tartom valószínünek, hohy a különböző karakterű és gondolkodású vagy csak egyszerűen más s más természetü emberek a halál beállta után semmikké válnának! Azt megfogalmazni képtelen lennék mi módon él a lélek tovább de valamilyen formában tovább él legalább is jó magam ebben reménykedem!!
2012. máj. 1. 14:04
 17/25 Elsa ***** válasza:

ÖRÖK ÉLET vagy ÖRÖK KÁRHOZAT.

-

Aki hiszi, hogy Jézus az Isten Fia - aki meghalt a bűneink miatt, de harmadnapra feltámadt -, az nem lát halált = örök élet vár rá.

Ez Isten ajándéka, el kell fogadnod :)

2012. máj. 1. 15:23
 18/25 Elsa ***** válasza:
- Ja, és nem gondolom, hanem tudom. :)
2012. máj. 1. 15:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Gerekek,gyerekek,icipici gyerekek.Vagdalkozrok itt mindenféle eszmékkel és téveszmékkel...egymást lehülyézitek,pedig nem is vagytok ti hülyék,ti marhák.(bocs ezen nagyon jót nevettem,pedig ralán sírni kéne,de nagyon jól esett.)

Hát modern korban élünk Itt már lehet tudni,hiszen lemérték hogy a meghalés pillanatáben az ember teste könnyebbé válik 28 gr.-al Vagyis ebben a pillanatban elhagyja valami a testet

Ja,hogy mi van utána? Nos amit a saját életeben megtapasztaltam,interneten van az a bizunyos www. stb,de itt nem írom mert egy valamely barom letöröltette,nyilván mert nem matériás beállitottságú mint az ő tökhülye észjárása.sajna legtöbb ember leragadt annál: az az igaz amit ő igaznak tart és eszébe se jut keresni AZ IGAZSÁGOT.

Amit írhatok a kérdésedre: hangsúlyozom tapasztalat. Az ízek finomabbak,a virágok szebbek (mintha belülről világítanának),a szeretet olyan tökéletes hogy azt itt a főldön aligha találod meg. Félve írtam ez utóbbi tényeket,nagyon nem szeretném ha valaki önkényt akarna átlépni. Nekem is mondták akkor: "Még nem jöhetsz ide."

Nem klinikai halálról van szó

Aki kéri akódot,szivesen adom privátban.

2012. máj. 4. 21:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Hoppá! valami kimaradt

Az összes kételkedőnek Ha valaki megálmodja sok évét és az úgy is lesz,azt hova teszed?

Szalmázás,csépelés,ötölés hatolás nem kell

2012. máj. 4. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!