Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » 6 hónapos babánál lehetnek...

6 hónapos babánál lehetnek jelei hogy ki lehetett előző életébe?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 09:53
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Úr Isten!! ki hisz ilyesmiben??!!
2012. okt. 6. 10:19
 32/36 anonim ***** válasza:
56%

Antimod barátom!

Hogy a Föld lapos, azt is emberek találták ki!

De a lényeg:

Amióta itt az ezotéria témakörben kutakodom, egy korszakalkotó felfedezésre tettem szer!

A Földön nem egy, hanem két emberfaj él!

Az egyik a homo sapiens, a másik pedig a homo antisapiens, vagy más néven homo ezotericus.

2012. okt. 6. 10:28
 33/36 anonim ***** válasza:
Bizony! Nekem pl. tele van a tököm ezzel a sok hülyével, persze nem vagyok én türelmetlen szemétláda velük - valóban hadd higgyenek, amit akarnak - de ezek a majmok sok esetben gyanakvással néznek a "nem hívőkre", mint akik túlságosan sokat képzelnek a tudományos ismereteikről és tán' még nem is "erkölcsössek", mer' aki olyat mond, amit a egyszerű emberek nem értenek abban nem lehet megbízni.
2012. okt. 6. 18:29
 34/36 kisslaca válasza:
Szerintem SPERMA,wazzeeeee!!!!! (hihetetlen)
2012. okt. 6. 22:49
 35/36 anonim válasza:

az 1. válaszoló egy ÁLLAT!!!!!!!

Amugy szerintem nem hiszem hogy észre lehet venni,sőt bizti nem!

2012. okt. 14. 15:19
 36/36 Makacs Kun ***** válasza:

Nem tudom, hogy lehetnek-e jelei.

Ellenben a zsidók tudtommal hisznek a reinkarnációban, és valóban benne van az Újszövetségben az említett rész, amit én sem tudok másként értelmezni, mint hogy Jézus korában is hittek már benne, és a leendő apostolok is. Jézus pedig - tisztelt gyalázkodó offolók, figyelem! - nem hülyézte le a tanítványait, amikor így válaszoltak neki. Nem is cáfolta a reinkarnáció létét. Igaz, nem is igazolta. Nem foglalkozott vele. Sem a reinkarnációban hívők elmeállapotával. Nem akarta elvenni tőlük a gyermeküket. Lehet, hogy azért, mert okos volt, és nem volt szüksége arra, hogy saját magát úgy fényezze, hogy másokat gyaláz.

Fölhívom a figyelmet, hogy nem azt kérdezte a kérdező, hogy mi a véleményetek róla.

2012. okt. 22. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!