6 hónapos babánál lehetnek jelei hogy ki lehetett előző életébe?
Antimod barátom!
Hogy a Föld lapos, azt is emberek találták ki!
De a lényeg:
Amióta itt az ezotéria témakörben kutakodom, egy korszakalkotó felfedezésre tettem szer!
A Földön nem egy, hanem két emberfaj él!
Az egyik a homo sapiens, a másik pedig a homo antisapiens, vagy más néven homo ezotericus.
az 1. válaszoló egy ÁLLAT!!!!!!!
Amugy szerintem nem hiszem hogy észre lehet venni,sőt bizti nem!
Nem tudom, hogy lehetnek-e jelei.
Ellenben a zsidók tudtommal hisznek a reinkarnációban, és valóban benne van az Újszövetségben az említett rész, amit én sem tudok másként értelmezni, mint hogy Jézus korában is hittek már benne, és a leendő apostolok is. Jézus pedig - tisztelt gyalázkodó offolók, figyelem! - nem hülyézte le a tanítványait, amikor így válaszoltak neki. Nem is cáfolta a reinkarnáció létét. Igaz, nem is igazolta. Nem foglalkozott vele. Sem a reinkarnációban hívők elmeállapotával. Nem akarta elvenni tőlük a gyermeküket. Lehet, hogy azért, mert okos volt, és nem volt szüksége arra, hogy saját magát úgy fényezze, hogy másokat gyaláz.
Fölhívom a figyelmet, hogy nem azt kérdezte a kérdező, hogy mi a véleményetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!