6 hónapos babánál lehetnek jelei hogy ki lehetett előző életébe?
Bizony Antimod az unortodox gondolatokat pláne a mostani időben nem igazán csipázzuk.
Az első válaszadó gondolatát továbbvisszük ha nyugodt csendes és nagydarab akkor valószínűleg szikla volt előző életében.
Csak tudnám ez miért érdekel ez bárkit is a világon? Mit számít ha egy madárfostól csillogó kődarab vagy Ámon főpapja voltál 3000 éve?
Olcsóbb lesz tőle a kenyér esetleg megtalálod a lelki békéd ?
Vagy csak jól mutat egy önéletrajzban?
"Olcsóbb lesz tőle a kenyér esetleg megtalálod a lelki békéd ?"
Nem lesz olcsóbb. A lelki békét pedig akkor találod meg, ha megérted - legalább alapszinten - a világ működését és összefüggéseit. (Nem csak a fizikai részéről beszélek.) És ebbe beletartozik a reinkarnáció is.
Valószínűleg nem azzal fogok törődni, hogy vajon mi lehetett a féléves gyerekem előző életében, de ő megkérdezte, ti meg nekiestetek. Érthetetlen.
Ha megfelelő helyen, és közösségben tette fel a kérdést, miért kell így nekiesni? Ez a keresztényországos iromány meg ötször nagyobb hülyeség, mint a kérdés. Az "alkotmányt" meg pláne hagyjuk.
Szóval én pl. ha hinnék az ilyesmiben, az mondanám, hogy 6 hónaposan még nem, mert ha jól tudom, a dalai láma utódját is a 3-5 éves gyerekek közt kezdik keresni. Ők biztos értenek hozzá, hogy miért. :)
"Kellően büszkék vagyunk Szent Istvánra, aki a pogányságból..."
neked meg jól megaszondták, hogy miben higgyé', mert különben meghalsz. és most te ebben hiszel is, okosan. ki is a "nooormális"?
neked meg jól megaszondták, hogy miben higgyé', mert különben meghalsz. és most te ebben hiszel is, okosan. ki is a "nooormális"?
Figyuzz, öreg, mintha azt írtam volna, hogy személy szerint nem hiszek benne... De egy keresztény országban elég feltűnő a lélekvándorlás feszegetése, míg Buddhista gyökerű országokban ez a természetes. Akko' mos' ki a normális?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!