Más is érzi időtlennek és végtelennek a világot?
Figyelt kérdés
Előfordul velem ez a furcsa érzés, hogy "nincs idő". Nehéz megfogalmazni, de ha nagyon kiürítem a gondolataimat, akkor úgy érzem "mindenhol és mindenkor vagyok". Legelőször akkor éreztem ilyet, amikor egy komoly műtétem volt és láttam a testemet a műtőasztalon, majd hirtelen nagy sebességgel egy furcsa "környezetben" találtam magamat, és akkor még társult ehhez az időtlenséghez egy olyan érzés, mintha mindent tudnék :S, szó szerint mindent, így tudnám megfogalmazni. Szóval éreztétek-e már ezt? 23F2012. szept. 11. 23:07
1/13 anonim válasza:
Múlt hétvégén én is kiütöttem magamat.
3/13 anonim válasza:
igen.. én is átéltem ilyesmit, bár azt sosem éreztem, h mindent tudok. mondjuk lehet azért, mert mindkétszer altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel műtöttek :))))
4/13 anonim válasza:
Én gyakran érzek ilyet, de ez nem jó. Neked lehet, hogy jó, de nekem nem. ÉN néha a saját életemen kívül érzem magam. Valahonnan felülről nézem mit művelek, az élettel, és merre forog a világ. Jó megérteni az összefüggéseket, de sajnos a nem élem meg a saját életem. Mindig valahol máshol vagyok, és elveszítem a valódi megélések lehetőségét.
6/13 anonim válasza:
Csak nagyon ritkán és max. pillanatokra szoktam ilyet érezni.
7/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=O9iJ5ZVpkTs&feature=channel&l..
(a fenti videó,egy valós élmény.)
Mivel valójában nem e világ teremtményei vagyunk, hanem csak átutazók ebben a dimenzióban ezért tapasztalhatsz ilyen élményeket.Ezt a materialisták csak a halálukkor érzékelhetik és Te szerencsés vagy h már jóval korábban ,mert így van időd dönteni h merre vezeted tovább életed .A matéria világába vagy a lelki dimenzióba. Önvalónkat tekintve spirituális örökkévaló lények vagyunk ezt már Jézus is megtanította ,csak a megvalósításunk várat még magára....Mert ez az igazi ÖN-megvalósítás.
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon szépen köszönöm a belinkelt videót, a többieknek pedig a válaszokat!
2012. szept. 12. 23:15
9/13 anonim válasza:
Gratulálok, Ön megtapasztalta a Buddha-féle Nirvánát és egyben a Jézus-féle Mennyországot.
üdv
27/F
LastOne.Left
10/13 anonim válasza:
Én oylat szoktam érezni néha mikor bele gondolok, hogy ki is vagyok, miért élek, meddig élek, miért én élek, ha más lennék is én lennék, mikor meghalok mit csinálok és meddig és mikor unom meg, de ezt úgy gondolom, közben ráz a hideg, nem érzem a testem súlyát és azt érzem hogy azzal kell lennem akit nagyon szeretek...kicsit para..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!